én nem hinném,hogy ez pont bunda. nyílván marha szokatlan egy kézi meccsen. de akkor az angola-katar is bunda? mondjuk ott ha bunda is nem a pénzről szól a dolog. legalább is katari részről tuti nem.
én nem hinném,hogy ez pont bunda. nyílván marha szokatlan egy kézi meccsen. de akkor az angola-katar is bunda? mondjuk ott ha bunda is nem a pénzről szól a dolog. legalább is katari részről tuti nem.
A tegnapi produkciónk alapján +11,5 Angola 1,4-ért. Egy nap alatt javulhat ekkorát a formánk? Nem hinném, bár jó lett volna látnom Angolát, hogy mit mutatnak. Mit gondoltok?
Az Unibet bővítette a piacait játékos speciális fogadási lehetőségekkel, pár ötletet megosztanék.
Németország - Spanyolország
Duvnjak over 3.5@1.85
Élet-halál meccs vár a horvátokra, így Duvnjak biztosan sokat fog magára vállalni. Ez a négy gól tőle azért nem megoldhatatlan, 6-7 próbából simán összejöhet. A braziloknak hatot lőtt tegnap, biztos, hogy ma is sokat lesz pályán.
Svédország - Norvégia
Du Reitz (svédország) over 1.5 gól@1.95
A visszatérő klasszis átlövő nem játszott eddig igazán fontos szerepet támadásban, de a norvégok elleni presztízsmeccsen aligha kell majd őt motiválni. Gottfridsson sérülése miatt az egyik legfontosabb belső ember esett ki a svéd csapatból, szóval a többieknek többek kell majd vállalnia. Ez a line nem olyan vészes, ha sokat használják, Du Reitz meglőheti a határt.
Dánia - Egyiptom
Zachariassen over 2.5@2.30
Ez picit rizikós tipp, de ilyen oddson megér egy próbát ez is szerintem. Egyiptom ellen a beállós posztról elég sok gólt lőnek a csapatok, René-Toft Hansen kiválásával pedig Hald és Zachariassen kap leginkább lehetőséget támadásban. Hald védekezésben is sok időt van fent, így utóbbi játékos 3 góljára szerintem kisebb szorzó dukálna. A dánok most pihentek egy napot, Egyiptom ellen nem fognak szétszakadni, de a gyors tempó és a nagy lövők megteremtik majd a lehetőséget, hogy sokszor megjátsszák a beállósokat. Zachariassen ellenünk nagyon jól játszott és négy gólig jutott, de azon a meccsen kívül csak szaúdiak ellen hozta ezt a határt, ezzel együtt némi aprót megér.
A Tun-Egyp meccsen sok gólos egyp győzelem kell.Min. 5 góllal nyerniük kellenne hogy legyen reális esélyük nem? De tun megadja megát annyira hogy egy nagy hendivel bevállaljam egyiptomot?
Norvégia - Magyarország
Nagy László góljai 1.5 felett@1.83 Unibet 1 gól
Szerintem ez megér egy próbát, Laci a komolyabb meccseken hozta ezt a határt (svéd, dán, katar) . Norvégia ellen játszani márpedig komoly dolog, magas a mérce, egy ilyen rutinos klasszis nyilván motiváltabb egy ilyen ellenféllel szemben. Balogh tehermentesítésére szerintem egy 20 perc juthat Lacinak támadásban, ha tud javítani a pontosságán, akkor meglehet a két gól ma is.
Utoljára módosítva: mr.blonde által: 2019.01.24 11:37