Oldal: 6 / 6 ElsőElső ... 456
Eredmény: 51 - 56 (56) összesen

Téma: US Open 2019 tippek / kibeszélő

Senior Member
    Medvedevet ápolták? Bár még akkor is elég durva ez a 2.75-ös szorzó szettelőnyben.

Kicsit ápolták, de azon túl semmi nem látszik rajta, hogy gond lenne. 2. szett 4-1 1.8 Medve, még ez is hihetetlen.

Senior Member
    6-5-nél dobtam rá 10-es oddson, érthetetlen. Kb az mgyarázta volna, ha fél kézzel játszik.

Junior Member
    valamit nagyon elnéztek,már csak be kell húzza medve

Junior Member
    2,45-ért tettem rá szettelőnyben, bréklabdánál... Megfigyeltem már korábban is, h az irodák a végsőkig ragaszkodnak az eredeti elképzelésükhöz, és csak az utolsó utáni pillanatban változtatnak az oddsok irányán, igaz, akkor már drasztikusan.

Senior Member
    Idézet Kechoo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    2,45-ért tettem rá szettelőnyben, bréklabdánál... Megfigyeltem már korábban is, h az irodák a végsőkig ragaszkodnak az eredeti elképzelésükhöz, és csak az utolsó utáni pillanatban változtatnak az oddsok irányán, igaz, akkor már drasztikusan.
    Csak itt az eredeti az volt, h 45-55%

Brutál módon túlértékelték a sérülést. Majdnem hittem nekik és nem mertem Medvére tenni, mert ez tényleg olyan volt, mintha kiment volna a bokája v vmi.

Amúgy ma Vekic elég jó value, Bencicet tolja a nép Osaka miatt (is), pedig a fiziaki állapota is kérdéses lehet...

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •