Mivel látom itt egy elég szép nagy sportfogadói közösség van jelen, ezért szeretném veletek megosztani meglátásaimat itt is!
Lehet páran már ismertek, de azért röviden bemutatkozom:
2010-es VB óta fogadok rendszeresen. Azóta a focit elengedtem és elsősorban amerikai sportokból/ligákból próbálok meg profitálni (NFL,NBA,NHL,MLB). Ezek mellett persze szoktam más sportágakra is fogadást kötni, de visszafogottabb mennyiségben.
Bankrollomat 50 egyenlő egységre osztom fel és 1-5 egységnyi fogadást teszek singlebe és néha 2 - max 3 meccset közésben. Nekem ez vált be eddig. Ha van kérdésetek felém várom őket!
Mivel látom itt egy elég szép nagy sportfogadói közösség van jelen, ezért szeretném veletek megosztani meglátásaimat itt is!
Lehet páran már ismertek, de azért röviden bemutatkozom:
2010-es VB óta fogadok rendszeresen. Azóta a focit elengedtem és elsősorban amerikai sportokból/ligákból próbálok meg profitálni (NFL,NBA,NHL,MLB). Ezek mellett persze szoktam más sportágakra is fogadást kötni, de visszafogottabb mennyiségben.
Bankrollomat 50 egyenlő egységre osztom fel és 1-5 egységnyi fogadást teszek singlebe és néha 2 - max 3 meccset közésben. Nekem ez vált be eddig. Ha van kérdésetek felém várom őket!
Sok sikert azoknak, akik velem tartanak!
Hello!
Sok sikert, hajrá!
Ahogy nézem, elég bátor bankroll-menedzsmentet használsz, hiszen a minimum téted is 2%-a a bankrollnak.
Igen 2%-os tétetkkel játszom. Általában napi 1 fix single tippet játszok és mellé apróbb ötletelőket szoktam összerakni. Ezeket az ötletelőket osztanám meg itt veletek, hátha tudtok belőle profitálni.
Tippem: Atlanta Falcons +2,5 hendikep győzelem @1.90
Tét: D kategória - 0,5 egység
NFL PRESEASONRŐL TUDNIAVALÓK:
Ez a 4 héten át tartó szakasz a csapatok számára amolyan edzőmérkőzés. Itt tudják tesztelgetni a rotációkat, illetve a playeket. Mivel szeptemberig szűkítenie kell minden csapatnak a keretét, ezért 75%-ban csere játékosok lesznek fent a pályán és ebből kifolyólag maximum D kategóriára értékelem ezeket az ötletadókat.
Jó barátommal Rolanddal elindítottuk a "Mire fogadjunk ma?" videósorozatot, amelyben rövid 3-4 perces videókon belül kielemezzük tömören az általunk legjobbnak vélt tippet az adott napon.
A mai részben Roland a Dortmund - Inter BL csoport mérkőzést vette górcső alá!
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @1.65
Kezdő bankunk: 100.000 Ft
Jelenlegi bankunk: 105.220 Ft