Ezért írtam hogy a fű azért fű, persze lassabb mint évekkel ezelőtt, de itt nincs mindenre válasza Nadalnak. Federer pedig számomra még mindig hihetetlen, hogy 35-36 évesen képes volt megújulni és kitalálni valamit fonákra Rafa tenyói ellen. Ezzel nyerte meg most is, pont úgy mint az Ao óta az összes meccsüket gyors borításon. Hiába püföli már Nadal fonákra, ez már nem nyerő taktika Fed ellen. És persze hogy frusztált volt, mivel meccsek óta nem tud mit kezdeni a svájcival. De amit szívből a pályára tett a spanyol arra csak ő képes. Én sérülésre utaló jeleket nem láttam, nem Nadal volt lassú hanem a labdák iszonyat gyorsak. Fed folyamat mindkét oldalról felszálló ágból osztogatott. Jó lenne ha ezt Nole ellen is meg tudná ismételni mert csak úgy lehet izgalmas döntő.
Bolond egy döntő volt, én egyszer mertem fogadni az egész meccsen, 9-es oddson amikor Fed a meccsért szervált. Annyira remegős játékok voltak, hogy az lett volna a meglepő ha kiszerválja...
A döntő szett izgalmaival azért megmentették ezt a döntőt, mert addig nem volt egy nagy eresztés. Sajnáltam Rogert, mert tényleg iszonyat közel volt a történelmi wimbi címhez, de a múltjuk miatt Djoko túlságosan benne volt a fejében.
Bocs, hogy itt kérdezlek, de nem találom a lapot, ahová a mai Coric - Caruso meccsről írsz. Szóval a Bet365-ön nem található ez a szett hendi. De vajon, ha kétesélyesre játssza az ember a meccset (2:1, 1:2), olyannak is van realitása, hogy az olasz csávó 2:0-ra győz?
Bocs, hogy itt kérdezlek, de nem találom a lapot, ahová a mai Coric - Caruso meccsről írsz. Szóval a Bet365-ön nem található ez a szett hendi. De vajon, ha kétesélyesre játssza az ember a meccset (2:1, 1:2), olyannak is van realitása, hogy az olasz csávó 2:0-ra győz?
bet365-> Egyenes szettekben nyer Coric? -> Nem, 1.83, vagy Caruso nyer egy szettet.