Közel 6 évig semmi bajom nem volt velük azon kívül hogy gyenge a kínálat. Majd új személyim lett és ugyan így jártam. A mai napig nem tudják feldolgozni a chipes személyit egy Bm rendeletre hivatkozva.
Közel 6 évig semmi bajom nem volt velük azon kívül hogy gyenge a kínálat. Majd új személyim lett és ugyan így jártam. A mai napig nem tudják feldolgozni a chipes személyit egy Bm rendeletre hivatkozva.
Valószínűleg a banknál kell keresni a galibát, ha nem fogadták.
A bank szerint semmi probléma a számlával, minden követelménynek megfelel (erről hivatalos igazolást is kiállítottak), másnak gond nélkül meg szoktak érkezni az utalások. Azóta ismét történt egy próba befizetés, amit szintén fogadtak és könyveltek (tehát jó számlaszám van megadva stb., az ilyen hozzászólásoktól kíméljetek meg) Kezdeményeztem egy újabb kiutalást, erről visszajelzés még nem érkezett.
Kérj igazolást a tippmixprotól, hogy mikor, milyen összeget, milyen számlaszámra, milyen referencia számmal, stb utaltak az otp-hez. Ezzel menj el a bankhoz. Ha a fiókban nem tudsz dűlőre jutni, akkor írj panaszlevelet. Azt ki fogják vizsgálni és megmondják, hogy miért nem fogadták az utalást. De mindenképpen szükség lenne arra, hogy a tippmixpro mit csinált. Bárki bénázhatott. Ott is emberek dolgoznak, a bankban is. Szerintem csak félreértés. Meg fogod kapni a pénzedet.
Ismét visszaírták a kiutalást egyenlegre egy automata email kíséretében. Meg próbálkozom más úton kikérni a pénzt, bár nagy reményeim nincsenek...
Amint új fejlemény van frissítem a topicot.
Mai nappal egy másik számlára több kiutalás is megérkezett, így valószínűsíthető, hogy állítsuk ellenére tényleg a banknál volt probléma. Megkérnék egy admint, hogy zárja a topicot.
Az a lényeg, hogy végre sikerült!!!