Oldal: 15 / 15 ElsőElső ... 5131415
Eredmény: 141 - 150 (150) összesen

Téma: Roland Garros 2019 tippek / kibeszélő

Senior Member Cesc18 avatara
    Itt szerintem inkább a lélektanát kell nézni és nem a számokat.

Amikor nagy formát mutatott Zverev és esélyesként beszéltek róla egy GS-en rendre elvérzett. Most a kutya nem említette a nevét, max abból a szempontból, hogy mennyire nincs jó éve. Ez pont jó alkalom, hogy radar alatt végre alkosson valamit, hiszen inkább fejben voltak problémái, mint sem azzal, hogy rosszul ütne.

Meglátjuk, én 50-50-re adnám, hogy 3-0 vagy 3.5 szett over, így 2.25-ért tetszik.

Senior Member Bitmap avatara
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Itt szerintem inkább a lélektanát kell nézni és nem a számokat.

Amikor nagy formát mutatott Zverev és esélyesként beszéltek róla egy GS-en rendre elvérzett. Most a kutya nem említette a nevét, max abból a szempontból, hogy mennyire nincs jó éve. Ez pont jó alkalom, hogy radar alatt végre alkosson valamit, hiszen inkább fejben voltak problémái, mint sem azzal, hogy rosszul ütne.

Meglátjuk, én 50-50-re adnám, hogy 3-0 vagy 3.5 szett over, így 2.25-ért tetszik.

Természetesen simán benne van a szett a részéről mert miért ne,de azért valamit még is csak jelentenek azok a számok és mutatnak, én azt mondom,hogy az a Service Hold % Djokovic 96.2 % , Zverev 78.8% és az a Brék pont 14.8% vs -1,7% az ki fog jönni a meccsen és 3 szettes lesz mert ezek a valós megörtént tények, viszont az,hogy most lélektanilag ki hogyan van azt nem lehet tudni és inkább én pl. támaszkodnék a számokra fogadás esetében ami egyébként nem biztos,hogy mindig kifizetendőbb mert vannak olyan dolgok amikor én is szoktam nézni a lélektani részét,de jelenleg azt nem tudhatjuk,hogy azért mert nem beszélnek róla esélyesként azért nagy dolgot fog alakitani mert még nem történt meg illetve a másik oldal az az,hogy Djokovic részéről meg mostanában azt mondogatja,hogy közel van a legjobb salakos teniszéhez akkor meg megint más a tényező... hát ezt igy kitudja... legyen 50-50 és akkor tényleg van érték a dupla felettibe.

Senior Member Bitmap avatara
    Húha, nem sok okosságot tudok mondani a holnapi elődöntőkkel kapcsolatban,de biztos,hogy élvezetes lesz mind a két mérkőzés. Federer és Nadal valszeg, utoljára játszanak egymással Roland Garroson... Federer az Federer,de nem hiszem,hogy szorossá tudná tenni a meccset azoknak tudatában,hogy 2-13 a salakpályás mérlegük és Nadal 5 éve nem kapott ki RG-n. Ami agresszív teniszt játszik a svájci és ezáltal nyerte a kemény pályás meccsket most az itt nem sokat fog érni pláne ha tényleg szelesebb - esős idő lesz, szóval szerintem hiába kivánnánk egy szép hosszú meccset, nem lesz az.

A másik mecs valszeg, sokkal szorosabb lehet ?! nemtudom, az osztrák a torna elején az első három meccsén gyengén játszott,de aztán jött Monfils és Khachanov akiket lesimázott. A szerb szettet sem veszitett a tornán,de ma gyengébben játszott Zverev ellen mint ami elvárható tőle, vagy lehet csak tényleg annyit adott ki magából amit az ellenfelek megkivántak, nem tudom, igy teljesen tét nélkül megpróbálom számszerüen megtippelni aztán majd kiderül

Nadal 3-ban nyer.
    Djokovic 4-ben. -> Láttam,hogy szinte a legtöbb embernél Thiem a favorit,de most van egy olyan érzésem,hogy most lehet simázni fog a szerb?! . Hiába nyert már 2x salakon Thiem 2017-ben és 2018-ban is akkor szerintem gyengébben muzsikált Djoko, azévben pl. 17-ben salakon kapott ki Goffin - Zverev ellen is, 18-ban pedig, Klizan - Edmund - Nadal és Cecchinato ellen is -ezekben az években verte Thiem őt, aztán meg azt még hozzá se vettem,hogy Djoker 15X GS győztes mig Thiem 0 + vezeti az egymás ellenit is, 7-2re salakon pedig 3-2re érdekes lesz.. ezt tényleg kiváncsian várom.

Talán a Djokovic - Thiem meccsre nagyon is jó lehet a Egyenes szettekben nyer? Nem @ 1.61 bet365 fogadás.
    Utoljára módosítva: Bitmap által: 2019.06.06 22:22

Djokovic - Thiemnél befolyásoló tényező lehet az időjárás. Sajnos mára sem jósolnak valami szép időt Párizsba. Borongós, esős, max 17 fok. Ilyen időben Djokovic él a legjobban. Az ő defenzívebb játékának nagyon kedvez a hűvösebb idő, míg Thiem inkább örülne egy 30 fokos napsütésnek...

Én ezen körülmények között 1 szettet adok az osztráknak, de ha nagyon nem találja a ritmust és nem tudja hatékonyan letolni a pályáról a szerbet, akkor 3-0 Djokónak.

Member
    Babosek parosban dontoznek szerintetek?

Idézet isti___ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Babosek parosban dontoznek szerintetek?
    Egy vasat nem tennék rájuk, Stosurék ellen is majdnem kiestek.

Member
    Oksa! Csajoknal magasabb gameszamokkal szemezek van otletetek?

Mindkettőnél épp úgy benne van az over, mint az under.

Mindkettőnél épp úgy benne van az over, mint az under.

Member
    Sziasztok! Nem allt modomban nezni a mai meccseket. Thiem eselyeirol mit gondoltok? Jelenleg 1,55 korul adjak Djokoval szemben. Erdekel ki hogy latja Thiem tovabbjutasi eselyeit. Valaszokat koszonom!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •