Úgy gondoltam belevágok én is, hogy tippjeimet, meglátásaimat megosszam másokkal is.
Nem tippelgetek össze-vissza, nem játszok idétlenül, felelőtlenül. Szerintem.
Főként focira fogadok, illetve még kosárlabdára, nagy ritkán nyúlok teniszhez és snookerhez. Utóbbi kettőben inkább mások meglátásait követem, ha persze számomra is meggyőző az adott tipp.
Amúgy szinte minden tippemmel kapcsolatban igyekszem a lehető legtöbb infót begyűjteni, utána nézni minden lényeges tudnivalónak. De persze van amikor a megérzés is közbe szól.
Azt elfelejtettem még leírni, hogy neten játszom, így oddsaim mindig a Bet365-ről fognak érkezni.
Első tippem itt az oldalon pedig a hajnali Portland - Golden State meccsre menne.
Portland félidőben vezet, ez 2,10-es oddsal ment nekem pár órája, jelenleg már "csak" 1,95.
Azt elfelejtettem még leírni, hogy neten játszom, így oddsaim mindig a Bet365-ről fognak érkezni.
Első tippem itt az oldalon pedig a hajnali Portland - Golden State meccsre menne.
Portland félidőben vezet, ez 2,10-es oddsal ment nekem pár órája, jelenleg már "csak" 1,95.
Indoklást valóban nem "csatoltam", de persze nem is mindig fogok, ez nagyon változó lesz, több dologtól is függ.
Válaszolva kérdésedre:
Azért mert nyerő a tipp
Viccet félretéve pedig, az első meccset nem, de a másodikat és a harmadikat is láttam. Az elsőn amúgy nem is lett volna helyes a tipp, viszont a másik kettőn, illetve most a negyedik meccsen is nyerő tipp lett a Portland félidei vezetése.
Azt láttam azon a két meccsen, hogy nem ad 100%-ot a címvédő, a Portland pedig a meccs első szakaszában, első felében jobban pörög, jobban akar. Majd mindig a meccs második részében erősített bele a Warriors, és be is húzta a meccseket. A mait pl nem néztem, de biztosra vettem, hogy hasonlóan fog alakulni ez is, főleg hazai pálya a Portlandnek, valószínűleg utolsó meccs, nem tudtam volna elképzelni, hogy akár csak az elejétől is belesz@rnának a meccsbe. Persze tuti tipp nincsen, de szerencsére jó volt az elképzelés, ezáltal a tipp is.
Sajnos a tegnapi Besiktas győzelem, Trabzonspor x2, és DAC győzelmekkel elkéstem, pedig szép kis pénzt hoztak (Betes képet tudok mutatni)
Remélhetőleg a múltkori NBA tipp, illetve a tegnapi fel nem került tippek után, ma is jól tudom folytatni.
Mára az egyik tippem a Német kupa döntőre érkezik, mégpedig a mind két csapat lő gólt opció, 1,66-ért.
Legutóbbi találkozásuk ugyan gólnélküli döntetlennel végződött, de ma mindenképpen több gólos meccsre számítok, legalább 1-1 gólra itt is és ott is.
A Lipcse egyre eredményesebb, egyre jobb csapat, kérdés persze, hogy meddig, hiszen előbb-utóbb őket is szét fogják kapkodni. Bár megfelelő erősítésekkel akár jövőre is mehetnek a dobogóért, na meg ugye ott lesz a BL is számukra. Na de visszakanyarodva, óriási esélyt kaptak, hogy végre egy kupát nyerjenek, nem is akárki ellen sikerülhetne ez. Egy meccsen bármi történhet, így azt gondolom, hogy egyáltalán nem esélytelenként lép pályára a Lipcse, jó csapatról van szó, akik jó kis támadó focit játszanak. A Bayernről mindez sokszorosan elmondható azt hiszem, na és náluk nem egy játékos is lesz ugyebár akik az utolsó meccsükön szerepelnek majd a Bayern mezében, mint pl Robben, Ribery és Rafinha. Tehát mind a két oldalon lesz motiváció ez egészen biztos.
Nem gondolom, hogy óvatoskodnának majd a csapatok, mind két csapatban több gólerős játékos is van, és mind a két csapat jó focit is játszik, és itt a játszik szón nagy hangsúly van.
Másik mai tippem, szintén egy kupadöntő, még pedig a Spanyol.
Itt is ugyanaz lesz a tippem, azaz mind a két csapat szerez gólt. Ezen nagyon nincs mit túl magyarázni, a Valencia a szezon második felére sokat javult, és óriási esély számukra is, hogy kupát nyerjenek. Úgy gondolom, hogy a forma javulásuk illetve a játékban mutatott javulásuk legalább egy gólt érhet, a Barcelona pedig szinte bármikor képes gólt lőni. Valami nem az igazi náluk, ez miatt is várom a Valencia gólt, viszont úgy gondolom, hogy szinte biztosan betalálnak a katalánok is.
Beten 1,61 az odds erre a tippre.
A holnapi napra ajánlanám még az AS Roma hendis győzelmét, a Parma ellen. Ha legalább két góllal győznek a farkasok, arra 1,53-as oddsot kapunk.
Daniele De Rossi utolsó mérkőzése bordó-sárga mezben, mellete utolsó meccsét játsza nagy valószínűséggel Dzeko és Kolarov is. Nem utolsó sorban, Ranieri mester is utoljára ül a Roma kispadján.
Telt ház lesz, és biztos vagyok benne, hogy Totti búcsújához hasonlóan, a holnapi búcsúztató is nagyon szépre sikerül majd. Ehhez kell természetesen a győzelem is, ami már csak azért is fontos lenne, mert matematikailag még van esélye a fővárosiaknak oda érni a BL-re. Bár valljuk be, ehhez olyan hihetetlen eredményekre lenne szükség, amik biztos, hogy nem fognak megvalósulni (Atalanta vereség, Inter vereség, Milan vereség), tehát a Roma a BL-ről lemarad, de mivel matematikailag még összejöhet, így menniük kell egy több gólos győzelemért, ugyanis az sem elengedhetetlen nekik, hogy ha a többi pályán jól is alakulna számukra az eredmény. Mellé a már említett De Rossi búcsúztató, teltház, és a többiek utolsó mérkőzése is. Mindezek nálam nagyon jó előjelek arra, hogy a Roma legalább 2 góllal diadalmaskodjon.
A Lipcse képtelen volt kihasználni a lehetőségeit, pedig voltak bőven, így a tippem bukó lett. A Barca meccsen viszont jött a tipp.
A mai napra ahogy fentebb már írtam, a Roma hendis győzelmét várom, azaz legalább egy góllal nyernek. Ez legutoljára már 1,50 volt Beten.
Továbbá várom a Sampdoria-Juventus, illetve az Inter-Empoli meccseken, hogy mindegyik csapat betalál. Előbbin ez 1,44-ért fogadható, utóbbin pedig 1,70-ért.
Valamint, a Fiorentina-Genoa meccsre tippelnék még, bár nem nagy oddsok, általában az ilyen kis oddsokkat hanyagolom is, de kiegészítésnek jó lehet, ugyanis nyerő tippnek gondolom, a Fiorentina 1x-et, 1,22-ért, illetve a Fiorentina gólt, 1,25-ért. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a Fiorentina kiessen, ugyanis még erre is meg van az esély...köszönhetően a hetek óta tartó botrányos formájuknak, teljesítményüknek, meccseiknek.
De várom, hogy legalább egy pontra jók lesznek, így pedig az egyik tipp már nyertes lehet, ha pedig mindez nem gólnélküli döntetlennel ér véget, akkor mind a két tipp sikeres lehet.
Végül pedig a Plzen győzelmét várom még az Ostrava ellen, 1,61-ért.