Üdv mindenkinek!
Ki mit gondol a kézilabda gólokra fogadásról ?
Egyelőre fejben kitaláltam egy kis taktikát.. kíváncsi vagyok ki mit mondd érdemes e megpróbálkozni vele ..
Főleg Svéd,Osztrák,Dán,Cseh,Svájci kézilabda meccseket megfogadni 1-esével 20. perc után hogy hány gólt lesz félidőben.
Véleményem szerint a felsorolt bajnokságok elég pörgős góldobálósak.
pl egy meccs pénteken: SC Ferlach-Juri Union
Félidei összesített gólok egymás ellen utolsó 5 meccs: 29,36,39,30,32
Élőben követve ha mondjuk elég kevés gólt dobnának 20 percig és az iroda ajánlana 25,5 26,5 vagy 27,5-et akkor érdemes lenne bepróbálni overre
Persze ha 20. percig sok gól esik akkor hagyni kell..de szerintem sok ilyen meccs akad ami az elején kis gólinség majd az utolsó 5-6 percben csak lőnek s lőnek..
Ki mit gondol?
Persze vannak underes bajnokságok ahol gólok ellen kell fogadni lenne érdemes.. pl: Magyar vagy Spanyol.. vagy bármelyik női bajnokság(((nőkre csak kivételes essetben)))
Van benne potenciál, de a kézilabdában nagyon sokszor van az, hogy egy jó kezdés után jön a visszaesés, a félidő második felére elkészülnek az erejükkel a játékosok a nagy rohanásban (igaz, a fordítottja is előfordulhat). Kivétel ezalól a topbajnokságok, de te egy-két kivétellel nem onnan választanál mérkőzéseket. Így pedig szerintem csak akkor lesz profitábilis a taktikád, ha élő streammel tudod követni a meccseket, hogy lásd, hogy pontosan mi is történd addig, amíg fogadnál, főleg úgy, hogy kb. 10 perc alatt akarsz nyerészkedni (a stream azért fontos ilyen esetben, mert a buki az élő oddsok meghatározásakor nem igazán foglalkozik a pályán történtekkel az általad említett kisebb ligákban).
Persze ha 20. percig sok gól esik akkor hagyni vidmate kell..de szerintem sok ilyen meccs akad ami az elején kis gólinség majd az utolsó 5-6 percben csak lőnek s lőnek.