Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 29 (29) összesen

Téma: Jovedelmezo strategiak>

Senior Member mr.blonde avatara
    Idézet Gordon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Csak most ismerkedem a témával, nem értek a sport fogadáshoz, kizárólag tippmesterekre szeretnék támaszkodni. Kérdésem, hogy a kezdő bankrollhoz képest határozzam meg a fél %os téteimet, vagy ahogy nő /vagy csökken a roll akkor az aktuális fél %al rakjam e őket?
    Ill arra gondoltam, h a vezető tippmesterekből mondjuk a top 3at kiválasztom és akkor ezekből amik naponta jönnek folyamatosan pakolom , ez mennyire jó elképzelés ? Csak azért gondoltam erre, mert így sokkal többet is bele lehet tolni mint a példában látott 400 meccs évente. Mennyire valid ez a közel 33%os profit ha minden bankroll managementet betartunk ? További kérdés, hogy az ingyenes tartalmakon felül van e fizetős rész, ahol coaching vagy bármi más fejlődési forma elérhet ő?
    Hello!

Szerintem nem kell fogadásonként újraszámolnod a tétedet, bőven elég ha 1-2 hetente vagy havonta nézed ezt, mi a helyzet. BR-menedzsmentről van egy átfogóbb cikkünk is:

https://www.hatharom.com/2012/07/13/...ljuk_tokenket_

Ha tippmestereket akarsz követni, akkor szerintem érdemes első körben átnézni az összes statot, ami csak elérhető róluk. Mi az átlagtét, mekkora tippszámmal dolgozik, milyen a ROI és a profit, a találati arány stb. Ezek alapján meg tudod hozni azt a döntést, ami a céljaidhoz segíthet. PL varin egymaga egy hónapban letol 400 tippet, nem egy évben, viszont éppen emiatt nem sok értelme van egy kalap alá venni más tipsterekkel, hiszen az eltérő stratégia miatt erősen torzul az "összkép".

Az, hogy mekkora profitot tudsz realizálni, az soktényezős történet. Ha sikerül jó tippmestereket választani, betartod a BR-menedzsmentet, és következetesen és hosszabb távon csinálod, akkor sikerrel járhatsz.

Itt a hatharom.com-on minden tartalom ingyenesen elérhető, a sportfogadás-suli keretein belül pedig rengeteg hasznos anyaggal találkozhatsz, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy jobban megértsd a sportfogadás mivoltát és eredményesebb fogadóvá válhass.

Remélem tudtam segíteni, sok sikert kívánok a projekthez!

Junior Member
    Köszönöm a gyors és részletes válaszod!
    Szeretném azt még megkérdezni, hogy nekivágjak mennyi (és melyik sportfogadó ) oldalon kéne legyen a tőkém. Pókeres vagyok, szinte az összes teremben van rollom, de ezt szeretném elkülönítve kezelni.
    Másik kérdésem, h van e bármilyen táblázat vagy vmi rendszer ahol a felvitt fogadásaimat meg az elért roit és eredményeket vissza tudnám nézni ?(mint akár egy holdem manager)

Senior Member mr.blonde avatara
    Idézet Gordon eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm a gyors és részletes válaszod!
    Szeretném azt még megkérdezni, hogy nekivágjak mennyi (és melyik sportfogadó ) oldalon kéne legyen a tőkém. Pókeres vagyok, szinte az összes teremben van rollom, de ezt szeretném elkülönítve kezelni.
    Másik kérdésem, h van e bármilyen táblázat vagy vmi rendszer ahol a felvitt fogadásaimat meg az elért roit és eredményeket vissza tudnám nézni ?(mint akár egy holdem manager)
    Hát például ez attól is függ, hogy a tipster, akit követni szeretnél, melyik irodánál játszik. Ez elég fontos részlet, mert sok esetben belefuthatsz olyan esetbe, hogy nem tudod lekövetni a tippeket. Jótanácsként azt tudom mondani, hogy az olyan tippadókat, akik össze-vissza válogatják a fogadóirodákat és komolytalan bukikkal is operálnak, azokat messze kerüld el.

A mi ajánlataink közül a Pinnacle-t mindenképpen ajánlanám, mint irodát, a korrekt oddsok és limitek miatt, a széles kínálat okán pedig a bet365-nél is érdemes lenne számlát nyitnod. Szerintem kezdésnek ezzel a kettővel el tudsz indulni, később pedig leszűrheted a tapasztalatokat és változtathatsz akár.

Sajnos ilyen trackerünk nekünk jelenleg nincs, de tervben van, hogy a közeljövőben elérhetővé teszünk egy hasonló kiegészítőt. Addig javaslom az excelt

üdv.

Junior Member palee22 avatara
    "Másik kérdésem, h van e bármilyen táblázat vagy vmi rendszer ahol a felvitt fogadásaimat meg az elért roit és eredményeket vissza tudnám nézni?"

pl. https://goo.gl/Pu3YQk

Junior Member
    Szia,

Én mindenképpen a betfairt javaslom, mert a fogadóirodáknál kínált oddsok jóval elmaradnak az exchange oldalon kínált oddsoktol.
    Több és jobb stratégiákat is tudsz alkalmazni a betfairen. Én 3 éve foglalkozom behatóbban az oddskereskedéssel, kiaknáztam az összes buki által ajánlott bonuszokat és lehetőségeket (matchbetting, ha ez mond valamit). Mostanra csak a betfairen tradelek és ezt tudom ajánlani. Hátránya, a premium fee de ezt majd csak akkor kell fizetned ha az összes profitod elérte az 5000 fontot.
    Sok sikert előre is!

Üdv: Norbi

Senior Member vasero avatara
    Idézet SzNorbert888 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szia,

Én mindenképpen a betfairt javaslom, mert a fogadóirodáknál kínált oddsok jóval elmaradnak az exchange oldalon kínált oddsoktol.
    Több és jobb stratégiákat is tudsz alkalmazni a betfairen. Én 3 éve foglalkozom behatóbban az oddskereskedéssel, kiaknáztam az összes buki által ajánlott bonuszokat és lehetőségeket (matchbetting, ha ez mond valamit). Mostanra csak a betfairen tradelek és ezt tudom ajánlani. Hátránya, a premium fee de ezt majd csak akkor kell fizetned ha az összes profitod elérte az 5000 fontot.
    Sok sikert előre is!

Üdv: Norbi
    Mondanál pár szót róla, hogy pontosan milyen stratégiával aknáztad ki a buki bónuszokat? Köszi

Junior Member
    Ezt ugy hívják, hogy matched betting, éppen nyitottam róla egy forumot a fogadási irodák alatt.
    https://forum.hatharom.com/fogad%C3%...d-betting.html

Órákat tudnék erről mesélni Neked, a lényege, hogy megfogadsz egy eseményt majd ellene fogadsz egy exchange oldalon és ilyenkor lesz egy minimális veszteséged amiért cserébe kapsz egy ingyenes fogadást. Ezt megcsinálod ugyanígy és utána már az ingyenes fogadás 85-90%-a megmarad Neked mint profit.
    Van két oldal ami erre szakosodott, összegyüjtötte az összes online elérhető bonuszt és van egy softvare amin keresztül meg tudsz mindent tenni.
    Nem annyira bonyolult mint aminek hangzik de kockázat nélküli pénzkeresés, viszont a végére a bukik letiltanak.
    Utoljára módosítva: SzNorbert888 által: 2019.03.14 13:58

Junior Member
    Egy kérdésem lenne a betfair el kapcsolatban. DC vagy DNB t szeretnék lay elni.
    Mindenhol eggyértelmű ha layelek mivel nyerek mivel nem.
    1x lay Hazai vagy x lessz akkor vesztek.
    Elvileg. De a profit az mégis az X alatt jelenik meg.
    X2 lay ebben az esetben is szintén a vendég alá kerül a profit.
    12 lay ebben az esetben is a vendég alatt a profit..

DNB nél annyi lenne a kérdés ha x lesz az eredmény akkor vissza kapom a pénzt x esetén?

Junior Member
    Sziasztok.Használja valaki a Massaniello-t vagy annnak vátozatait Massablue,Roserpina a fogadásaihoz?Ha igen mi
    a tapasztalata?

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •