Sziasztok. Siat vagyok, gondoltam nyitok egy fórumot és tesztelem mennyire tudok eredményesen megtippelni eseményeket. Külön specializálom magam kosármeccsekre, azon belül is, hogy a dobott pontok összesítve under vagy over alakulnak-e. Főleg az NBA-t és ausztrál kosármeccseket követem figyelemmel, így tippek főleg onnan várhatók.
Ma esti (hajnali) tippem: DEN Nuggets - OKC Thunder : összesített játék - over 216,5 = 1.90 odds (BET365)
A nuggets utolsó öt meccsén átlag 113at dobott, míg a thunder 116-ot. Ha ma is odateszik magukat megszórhatják egymást. Év elején kétszer is játszottak egymással, 120 felett dobtak külön-külön. Jó esélyt látok rá, hogy over lesz a határhoz képest. Amennyire tudom, számottevő sérülés nincs sehol sem, maximum némi fáradtság az ami jelen lehet, de kétlem, hogy az befolyásolná a tipp eredményességét. Sok sikert!
Ajax - Real Madrid - Speciálisok, Játékos kapura tartó lövések, Karim Benzema =1,5 felett (odds 2.20) BET365
A Real egyre jobb formában, Benzemának pedig lesz 90 perce, hogy minimum kétszer kapura küldje a labdát.
Benzema lőtt és lőtt, másodjára gólt is egyben. Pipa.
Tenisz
Medvedev - Chardy = 21,5 felett (odds 1.72) BET365
Egy korábbi meccsük volt már tavaly, ott két szettben jött ez a tipp (igaz, füvön). Persze, tudom a jelenben élünk, de szerintem most is jöhet a tipp, akár szettvesztéssel karöltve.
Sajnos egyetlen játékon ment el, pedig tökéletesen indult a tipp. Meggyőződésem, ha Chardy nyerte volna az első szettet 7-6 -ra és nem fordítva, akkor jött volna a tipp. Jól megfigyelhető más meccseken is, ha az esélytelenebb játékos szoros első szettben kikap, gyakran szinte feladja a mérkőzést. Dühítő az ilyen, de azt hiszem ezt a jelenséget akár ki is lehetne használni legközelebb.
Halep jó formában van, bár Goergesre sem lehet panasz, de utóbbi kicsit döcögött a legutóbbi, Riske elleni mérkőzésen. Kétszer találkoztak már korábban, 2014-ben és 2016-ban, akkor is 2:0-ra nyert Halep. Úgy gondolom, ez ma is így lesz.
Körömrágós mérkőzés volt ez, nagyon nehéz meccs lett belőle a fogadás szempontjából, de végül sikerült.
Suljovic vs. Van Gerwen, Játékos 180-as dobásai = Van Gerwen 3,5 felett (odds 2.00) BET365
Van Gerwen egyértelműen a jelenlegi legjobb darts játékos, aki játszi könnyedséggel dobálja a 180akat, ha a helyzet megkívánja. Múlt héten öt is behullott a táblába, bízom benne, hogy ma is megismétli önmagát. Suljovic nagyot ment legutóbb, szinte a semmiből hozott ki egy döntetlent és ő is öt 180ast tett le az asztalra. Bízom benne, hogy egymást fogják "hergelni" és szórják majd a pontokat.
Sajnos nem jött össze, egy darab 180-as még kellett volna.
A 19 éves Shapovalov feltörekvő játékos, nem véletlenül van a 25-ik helyen a világranglistán. Én sokkal inkább érzem ki-ki mérkőzésnek ezt a mait és ilyen oddson akár Shapovalov is nyerethető Wawrinkával szemben. Előző körben verte Berdychet, aki ugyancsak egy mostanság jól működő teniszező, tehát az önbizalommal nem lesz gondja. Balkezes a srác, ami sokszor előnyt is jelenthet. Wawrinka a tenisz egyik nagy öregje, fogadási szempontból főleg szimpatikus, mert a kötelezőket hozza, de ezúttal én tőle vonnám meg a bizalmat. Tavaly találkoztak először eddig, ott Shapovalov nyert 2:1 arányban.
Jó formában vannak, szettvesztettség nélkül menetelnek előre Rotterdamban. Medvedev a bukik szerint is favorit, mint ahogy szerintem is kiharcolja a továbbjutást. Bizakodom benne, hogy Tsonga is teljesen odateszi magát. Kétszer meccseltek egymás ellen, egyszer Tsonga nyert 2:0-ra, egyszer pedig Medvedev ugyanígy.