Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: Minden csak felette

Junior Member

Minden csak felette

Sziasztok. Siat vagyok, gondoltam nyitok egy fórumot és tesztelem mennyire tudok eredményesen megtippelni eseményeket. Külön specializálom magam kosármeccsekre, azon belül is, hogy a dobott pontok összesítve under vagy over alakulnak-e. Főleg az NBA-t és ausztrál kosármeccseket követem figyelemmel, így tippek főleg onnan várhatók.

Ma esti (hajnali) tippem: DEN Nuggets - OKC Thunder : összesített játék - over 216,5 = 1.90 odds (BET365)

A nuggets utolsó öt meccsén átlag 113at dobott, míg a thunder 116-ot. Ha ma is odateszik magukat megszórhatják egymást. Év elején kétszer is játszottak egymással, 120 felett dobtak külön-külön. Jó esélyt látok rá, hogy over lesz a határhoz képest. Amennyire tudom, számottevő sérülés nincs sehol sem, maximum némi fáradtság az ami jelen lehet, de kétlem, hogy az befolyásolná a tipp eredményességét. Sok sikert!
    Utoljára módosítva: siatcarasan által: 2018.11.25 13:23

Senior Member
    Sok sikert a naplóhoz! Az ausztrál kosarat én is szeretem, meg a dél-koreait.

Junior Member
    Köszönöm. Közben tartottam egy hosszabb szünetet és átértékeltem az elemzési módszereimet is. Kibővítve a sportágakat, folytatom.

Junior Member
    Labdarúgás

Ajax - Real Madrid - Speciálisok, Játékos kapura tartó lövések, Karim Benzema =1,5 felett (odds 2.20) BET365

A Real egyre jobb formában, Benzemának pedig lesz 90 perce, hogy minimum kétszer kapura küldje a labdát.

Benzema lőtt és lőtt, másodjára gólt is egyben. Pipa.

Tenisz

Medvedev - Chardy = 21,5 felett (odds 1.72) BET365

Egy korábbi meccsük volt már tavaly, ott két szettben jött ez a tipp (igaz, füvön). Persze, tudom a jelenben élünk, de szerintem most is jöhet a tipp, akár szettvesztéssel karöltve.

Sajnos egyetlen játékon ment el, pedig tökéletesen indult a tipp. Meggyőződésem, ha Chardy nyerte volna az első szettet 7-6 -ra és nem fordítva, akkor jött volna a tipp. Jól megfigyelhető más meccseken is, ha az esélytelenebb játékos szoros első szettben kikap, gyakran szinte feladja a mérkőzést. Dühítő az ilyen, de azt hiszem ezt a jelenséget akár ki is lehetne használni legközelebb.
    Utoljára módosítva: siatcarasan által: 2019.02.14 20:54

Junior Member
    Tenisz

Halep - Goerges = Halep 2:0 (odds 2.00) BET365

Halep jó formában van, bár Goergesre sem lehet panasz, de utóbbi kicsit döcögött a legutóbbi, Riske elleni mérkőzésen. Kétszer találkoztak már korábban, 2014-ben és 2016-ban, akkor is 2:0-ra nyert Halep. Úgy gondolom, ez ma is így lesz.

Körömrágós mérkőzés volt ez, nagyon nehéz meccs lett belőle a fogadás szempontjából, de végül sikerült.
    Utoljára módosítva: siatcarasan által: 2019.02.14 20:51

Junior Member
    Darts

Suljovic vs. Van Gerwen, Játékos 180-as dobásai = Van Gerwen 3,5 felett (odds 2.00) BET365

Van Gerwen egyértelműen a jelenlegi legjobb darts játékos, aki játszi könnyedséggel dobálja a 180akat, ha a helyzet megkívánja. Múlt héten öt is behullott a táblába, bízom benne, hogy ma is megismétli önmagát. Suljovic nagyot ment legutóbb, szinte a semmiből hozott ki egy döntetlent és ő is öt 180ast tett le az asztalra. Bízom benne, hogy egymást fogják "hergelni" és szórják majd a pontokat.

Sajnos nem jött össze, egy darab 180-as még kellett volna.
    Utoljára módosítva: siatcarasan által: 2019.02.15 00:20

Junior Member
    Tenisz

Wawrinka - Shapovalov = Denis Shapovalov (odds 2.10) BET365

A 19 éves Shapovalov feltörekvő játékos, nem véletlenül van a 25-ik helyen a világranglistán. Én sokkal inkább érzem ki-ki mérkőzésnek ezt a mait és ilyen oddson akár Shapovalov is nyerethető Wawrinkával szemben. Előző körben verte Berdychet, aki ugyancsak egy mostanság jól működő teniszező, tehát az önbizalommal nem lesz gondja. Balkezes a srác, ami sokszor előnyt is jelenthet. Wawrinka a tenisz egyik nagy öregje, fogadási szempontból főleg szimpatikus, mert a kötelezőket hozza, de ezúttal én tőle vonnám meg a bizalmat. Tavaly találkoztak először eddig, ott Shapovalov nyert 2:1 arányban.

Medvedev - Tsonga = Medvedev 2:1 (odds 4.00) BET365

Jó formában vannak, szettvesztettség nélkül menetelnek előre Rotterdamban. Medvedev a bukik szerint is favorit, mint ahogy szerintem is kiharcolja a továbbjutást. Bizakodom benne, hogy Tsonga is teljesen odateszi magát. Kétszer meccseltek egymás ellen, egyszer Tsonga nyert 2:0-ra, egyszer pedig Medvedev ugyanígy.
    Utoljára módosítva: siatcarasan által: 2019.02.15 22:21

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •