Deportivo-Albacete V 6,00
Deportivo-Albacete V 6,00
Azt gondolom, hogy a Dánia-Franciaország kézi elődöntőn a döntetlenre kapható 6,75 (TMP) egy kis apró megér.
A statok alapján egy kicsit a dánok tűnnek jobbnak, de a galloknak voltak nehezebb ellenfeleik, ráadásul most a dánok nem élvezik a hazai pálya előnyét, mert a meccset Hamburgban rendezik. Kiélezett meccs lesz, az tuti!
Az ilyenekre szoktam azt mondani, hogy: "aztahúhahéccencségit"!
A brazil-német 1:7 villant be a meccs során.
Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2019.01.25 20:27
Mai izgulnivaló: Guingamp- Reims 1. fi. (1:0, hc) Reims nyer, 6 feletti szorzó.
Djokovics 3-2 @ 6.00 bet365
Egy kombi a magyar kosárcsapatokra a FIBA kupában:
Szolnok-Prishtina V
Lukoil Levszki- Alba Fehérvár H
A Szolnok már elbúcsúzott a nemzetközi kupától, függetlenül a hátralévő meccsek eredményeitől. Van két fontos hiányzó a keretben (Sz. Milosevics, J. Airington), így Alekszics mesternek a peremembereket kell bevetni. A hétvégén Paksra látogatnak majd, ahol sosem könnyű nyerni, illetve közeleg a Magyar Kupa hétvége, ahol címvédőként kell helytállni Vojvodáéknak. Szóval nem árt az erőt a lehetséges célok elérésére összpontosítani. Ezek után a vendég sikerre kapható 3,00-as szorzó nem elvetendő.
A fehérváriakra már most rá lehet sütni a "szezon csalódása" címet, bár a kupában jól állnak, de a bajnoki teljesítményüket joggal érheti kritika! Ehhez hozzávéve, hogy a Balkan elleni hazai siker is a inkább volt a vendégek ajándéka, sem mint a fehérvári gárda acélos játékának eredménye. Mind e mellett a fehérváriak légiós centere el sem utazott Bulgáriába, aki az első meccsen 22 pontig jutott. Szerintem a hazaiak behúzhatják az első győzelmüket ebben a körben.
Olasz C, Pistoiese - Cuneo HT 1 FT 2, 20x felett
72.' Hoffenheim- Nürnberg 1:1 Nürnberg nyer, szorzó:9,00
Szombaton Anzsi-Dinamo Moszkva Orosz Premjer Liga Hazai 13-as oddson, bet365-ön!![]()
Kíváncsi vagyok a Napoli - Genoa nagy haverságra. Kéne még egy pár pont a Genoának, a Nápolynak úgy is mindegy. 9 körül van a Genoára, a DNB 7,5 körül. Agyon nem fogják verni a Genoát.