Amennyiben kérdésetek van a blog platform használatával kapcsolatban itt is feltehetitek azt. Ajánljuk még a Gépház blogot, ahol szintén sok hasznos információt találhattok a blog rendszerről.
Igyekszünk mielőbb válaszolni minden feltett kérdésre!
Amennyiben kérdésetek van a blog platform használatával kapcsolatban itt is feltehetitek azt. Ajánljuk még a Gépház blogot, ahol szintén sok hasznos információt találhattok a blog rendszerről.
Igyekszünk mielőbb válaszolni minden feltett kérdésre!
A Kiemelt blogokhoz, hogy lehet kikerülni? Mert az én cikkeim csak az Összes bejegyzésekhez írják ki jobb oldalra.
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Még csak most regisztráltam az oldalra,eddig egy szelvényt töltöttem ki a BL-tippet,szeretném kérdezni,hogy EL-tipp is van e vagy csak bundesliga és BL?Szóval ma tudok e tippet adni vagy nem?
Nekem nem 63.hu reg.-t bet365 számlám van.A William Hill tippliga nyertesei bet365 számlára kapják a nyereményüket.Én is megkapnám?
Blog bejegyzéshez a kép beszúrásának mi a módja vagy a feltétele? Alapjában megtalálom az ikont, eljutok addig a részig ahol fel kell tölteni a kívánt képet azonban akármilyen képpel próbálkozok nem sikerül, nem jeleníti meg egyiket sem. Esetleg van méret és/vagy formátum kritérium vagy csak én vagyok a pancser?![]()
Tettem egy próbát jóval kisebb képekkel is, sajnos ugyanaz a hiba áll fent..![]()
Sziasztok!
Örömmel jelentjük be, hogy megújult a hatharom.com blogrendszere, így mostantól új design és kezelőfelület várja a blogolókat!
Részletek itt találjátok!
https://www.hatharom.com/blog/posts/...nekunk-tetszik
Jó posztolást és olvasgatást mindenkinek!