Eredmény: 1 - 9 (9) összesen

Téma: Kérdések a blog rendszer használatával kapcsolatban

Administrator Admin avatara

Kérdések a blog rendszer használatával kapcsolatban

Amennyiben kérdésetek van a blog platform használatával kapcsolatban itt is feltehetitek azt. Ajánljuk még a Gépház blogot, ahol szintén sok hasznos információt találhattok a blog rendszerről.

Igyekszünk mielőbb válaszolni minden feltett kérdésre!

Junior Member
    A Kiemelt blogokhoz, hogy lehet kikerülni? Mert az én cikkeim csak az Összes bejegyzésekhez írják ki jobb oldalra.

Idézet gepard eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A Kiemelt blogokhoz, hogy lehet kikderülni? Mert az én cikkeim csak az Összes bejegyzésekhez írják ki jobb oldalra.
    Az új blog bejegyzéseket folyamatosan figyelik a szerkesztők és a legjobbak kiemelést kapnak. Hamarosan a Te bejegyzéseid is kiemelésre kerülnek.

Junior Member
    Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!Még csak most regisztráltam az oldalra,eddig egy szelvényt töltöttem ki a BL-tippet,szeretném kérdezni,hogy EL-tipp is van e vagy csak bundesliga és BL?Szóval ma tudok e tippet adni vagy nem?

Junior Member
    Nekem nem 63.hu reg.-t bet365 számlám van.A William Hill tippliga nyertesei bet365 számlára kapják a nyereményüket.Én is megkapnám?

Junior Member
    Blog bejegyzéshez a kép beszúrásának mi a módja vagy a feltétele? Alapjában megtalálom az ikont, eljutok addig a részig ahol fel kell tölteni a kívánt képet azonban akármilyen képpel próbálkozok nem sikerül, nem jeleníti meg egyiket sem. Esetleg van méret és/vagy formátum kritérium vagy csak én vagyok a pancser?

Senior Member mr.blonde avatara
    Idézet Shepherd eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Blog bejegyzéshez a kép beszúrásának mi a módja vagy a feltétele? Alapjában megtalálom az ikont, eljutok addig a részig ahol fel kell tölteni a kívánt képet azonban akármilyen képpel próbálkozok nem sikerül, nem jeleníti meg egyiket sem. Esetleg van méret és/vagy formátum kritérium vagy csak én vagyok a pancser?
    Az lehet probléma, ha esetleg túl nagy a kép mérete. Viszont ha ez sem áll fent, akkor sajnos passzolok.

Junior Member
    Tettem egy próbát jóval kisebb képekkel is, sajnos ugyanaz a hiba áll fent..

Sziasztok!

Örömmel jelentjük be, hogy megújult a hatharom.com blogrendszere, így mostantól új design és kezelőfelület várja a blogolókat!

Részletek itt találjátok!

https://www.hatharom.com/blog/posts/...nekunk-tetszik

Jó posztolást és olvasgatást mindenkinek!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •