Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 567
Eredmény: 61 - 70 (70) összesen

Téma: Online fogadóirodák bónuszai

Member
    Húúú... de nehéz lesz megforgatni ezt a Winmasters bónuszt...

Member
    Idézet szemii eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Húúú... de nehéz lesz megforgatni ezt a Winmasters bónuszt...
    Sikerült... De a kifizetés is bonyolult náluk! 11-én igényeltem meg,ma még nem jött meg,a hétvégén ugye biztos nem fog,így leghamarabb is,6 nap alatt sikerül... BRAVÓ!

Junior Member
    Hali

Junior Member
    Sziasztok! Tudom régen nem írt senki ebbe a csoportban de ezt láttam a legmegfelelőbbnek, hogy feltegyem a kérdésem. Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudtok e nekem olyan irodát ajánlani ahol bankkártyás befizetés lehetséges plusz jó kezdő bónusz is van? A bet365,unibet kettőst leszámítva. Előre is köszönöm !

Senior Member varin avatara
    A Bet365 a szokásos In Play Free bet offert adja a Liverpool-Napolira, nekem speciel 50€-ig.

Már csak emiatt is érdemes regisztrálni hozzájuk!

Hogy szerintünk mire érdemes fogadni, arról természetesen majd cikkben is megemlékezünk!

Hajrá!

Senior Member Franz51 avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A Bet365 a szokásos In Play Free bet offert adja a Liverpool-Napolira, nekem speciel 50€-ig.

Már csak emiatt is érdemes regisztrálni hozzájuk!

Hogy szerintünk mire érdemes fogadni, arról természetesen majd cikkben is megemlékezünk!

Hajrá!
    Igen ez egy korrekt ajánlat, ha veszít a fogadásod nem történt semmi, nincs forgatási kötöttség. Ellentétben a másik kedvelt iroda kockázatmentes ajánlatával, ahol ha veszítesz 6x kell fogatni. Persze az igazsághoz tartozik, hogy nekik meg a piac ajánlataik sok mindenben - pl. tenisz - szélesebb körű.

Senior Member Baseballfan avatara
    Szia Csaabi, a megszuno bwin helyett van egy sportingbull nevű iroda odavittek át ha volt egyenleged bwinen. Van egy 200%os első befizetés bónuszuk 5 megforgatás minimum 1,5 oddson. Abszolút baráti

Junior Member
    Hasonló bónuszt keresek én is. A bet365 nagyon bejött. Befizetem megforgatom a pénz a kellő mennyiségben és kész. Tudtok jelenleg ilyet?

Junior Member
    Sokat próbáltam.vannak jó alternatívák a bónuszokra?

Administrator Admin avatara
    Idézet fenerbahce2017 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sokat próbáltam.vannak jó alternatívák a bónuszokra?
    Szia!

Nem tudom mit próbáltál már, de itt van néhány alternatíva.

Legújabb partnerünk, a Bwin egy maximum 20. 000 HUF értékű első befizetési bónuszt kínál, ötszörös forgatási követelménnyel min. 1,75-ös szorzón.

A BetClic talán a piac legjobb és legegyszerűbb bónuszával várja az új fogadókat, az iroda a befizetésed értékében ingyenes fogadást ajánl a számodra, maximum 20. 000 forintig.

Az Unibeten szintén egy 20. 000 forint értékű kockázatmentes fogadást vehetsz igénybe, itt 6x kell megforgatnod bónuszösszeget legalább 1,40-es szorzón.

A Cbeten akár 200 EUR sportfogadó bónusz is elérhető, a befizetett összeg + bónusz összegét legalább ötször kell megfogatnod, de a forgatási követelmények közé csak a legalább három választásból álló és egyenként legalább 1,30-as szorzóval rendelkező fogadások számítanak bele.

A Bet365-nél maximum 15.000 forint értékű fogadási kreditet használhatsz fel első befizetésed után, a fogadási kreditek kiváltásához a feljogosító befizetésed összedét kell megforgatnod 30 napon belül, legalább 1,20-as szorzón.

Minden további részletek az irodákról és a bónuszokról megtalálsz részletes terembemutató oldalainkon

Reméljük tudtunk segíteni!

üdv,
    Hathárom

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •