Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: Forma-1 2019

Junior Member

Forma-1 2019

Sziasztok!

Tudom, hol van még 2019, de a Bet365 már kínál fogadást a jövő évi Forma-1-es világbajnokság győztesére. Azt szinte biztosra vehetjük már most, hogy Hamilton, Vettel és Verstappen közül kerül ki a győztes. Jelenleg Hamilton oddsa 2,00, Vettelé 4,33, Verstappené pedig 5,00. Vagyis, ha Verstappenre egységnyi tétet teszünk, akkor Vettelre 1,155, Hamiltonra pedig 2,5 egységet érdemes rakni. Ebben az esetben 0,345 egységnyi profittal zárunk, bármelyikük is lesz a világbajnok. Részletek: https://www.hatharom.com/blog/autok-...19-es-szezonra

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet Részeg Kimi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Tudom, hol van még 2019, de a Bet365 már kínál fogadást a jövő évi Forma-1-es világbajnokság győztesére. Azt szinte biztosra vehetjük már most, hogy Hamilton, Vettel és Verstappen közül kerül ki a győztes. Jelenleg Hamilton oddsa 2,00, Vettelé 4,33, Verstappené pedig 5,00. Vagyis, ha Verstappenre egységnyi tétet teszünk, akkor Vettelre 1,155, Hamiltonra pedig 2,5 egységet érdemes rakni. Ebben az esetben 0,345 egységnyi profittal zárunk, bármelyikük is lesz a világbajnok. Részletek: https://www.hatharom.com/blog/autok-...19-es-szezonra
    Hamiltonnal nem, de Verstappennel szerintem érdemes várni, amíg több iroda is kijön az oddsokkal 2019-re vonatkozóan, mert szerintem ennél lesz magasabb odds rá. Sőt, már most is van, az Unibeten 5.25.

Banned
    Hamiltonnál szerintem meglehet az esèly, hogy schumacheri magasságokba èrjen!

Junior Member
    Már most is ott van. Nem tudom fejből a statisztikáit, de van, amiben már előrébb tart. (Pole pozícióban biztos, bár Schumachernek sosem az volt az erőssége.) Meg abban, hogy öt éve nem tudják megverni (pontosabban egyszer Rosbergnek sikerült, némi szerencsével). Persze ehhez kell a csapat is, de ahogy ugye Schumacher-korszakról beszéltünk anno, most Hamilton-korszak van.

Junior Member
    Hamiltonnal esetleg annyiból lehet érdemes várni, hogy a mostani odds abból indul ki, hogy viszonylag simán húzta be az idei vb-t. A téli tesztek után, amikor már hellyel-közzel látjuk az autók képességeit, szerintem kisebb lesz a különbség az oddsok között, ergo Hamiltoné magasabb lesz a mostaninál.

Senior Member
    Jó ötlet!

Senior Member Cesc18 avatara
    Haas VF-19

haas_2019.jpg
    (nagyításhoz klikk a képre)

Nálam szerelem első látásra

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod