Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: Mai Kosár tipp

Junior Member

Mai Kosár tipp

Sziasztok!Kalok Kevin vagyok
    Fiba Európa kupa Alba Fehérvár-Varese V 1.60 Unibet
    Mivel a Városom csapatáról van szó igy nehéz ellenük tennem de ha szakmailag nézem akkor egyértelmű Varese győzelem.Minden tekintetben jobb csapatról beszélünk nem lepődnék meg a magas pont különbségen sem elég csak a Magyar és az Olasz bajnokságot nézni ég és föld a kettő.Ezért benne van egy sima vendég siker is bátrabbaknak -10,5 3.30-ért.Mindenkinek Sok Sikert

Senior Member Zozinho19 avatara
    Idézet szekesfehervar23 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!Kalok Kevin vagyok
    Fiba Európa kupa Alba Fehérvár-Varese V 1.60 Unibet
    Mivel a Városom csapatáról van szó igy nehéz ellenük tennem de ha szakmailag nézem akkor egyértelmű Varese győzelem.Minden tekintetben jobb csapatról beszélünk nem lepődnék meg a magas pont különbségen sem elég csak a Magyar és az Olasz bajnokságot nézni ég és föld a kettő.Ezért benne van egy sima vendég siker is bátrabbaknak -10,5 3.30-ért.Mindenkinek Sok Sikert
    A szakmai részről annyit, hogy a magyar NB I. legjobb 6 csapata szerintem megállná a helyét az olasz bajnokságban is. Kicsit túl van misztifikálva az "olaszok" ereje. Az idézőjel nem véletlen, náluk is inkább a légiósok emelik a színvonalat.

Junior Member
    Igazat kell ,hogy adjak neked nekem teljes csalódás volt ez a Varese.Az olasz vs magyar bajnokság mércét meg a Cantu alapján probáltam felállítani akik oda vissza verték a Szolnokot még a selejtezőben ott tényleg nagy különbség volt.

Idézet szekesfehervar23 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igazat kell ,hogy adjak neked nekem teljes csalódás volt ez a Varese.Az olasz vs magyar bajnokság mércét meg a Cantu alapján probáltam felállítani akik oda vissza verték a Szolnokot még a selejtezőben ott tényleg nagy különbség volt.
    A Szolnok 3 meccsen van túl olasz csapat ellen idén, a mérleg 0:3, de... A 2 idegenben lejátszott meccsen valós esélyt szalasztottak el az alföldiek, míg az egy Cantu elleni hazai meccsen kijött rajtuk a 3 nap/ meccs fáradtsága. Ugye ők kiutaztak, meccseltek, majd hazaút, az olaszoknak a meccs után "csak" el kellett jönni Szolnokra. Az olaszok jobban tudtak regenerálódni és kijött az erőállapotok közötti különbség.
    Mellesleg én a Falco-t idén erősebbnek gondolom a Szolnoknál, de még nagyon az elején vagyunk.

Junior Member
    Én nem látom azt a Falcoban ,hogy esélyesebb lenne a Szolnoknál nyilván hosszú a szezon de idáig engem nem győztek meg.Most visszahozták Pusthavart kiváncsi leszek mennyire fog változni a csapat.Az Alba viszont nagyon meggyőző azon a bizonyos Varese meccsen indult el valami ugye ahol én veretni akartam őket.Azóta nekem ugy tűnik ,hogy nagyon egyben van a csapat a Boykins,Cartright,Freeman rohadtul meggyőző.Lórit pedig szerintem nem kell bemutatni nagy kár ,hogy nem jön ki Ivkoval mert szerintem Magyarország legjobb 4-ese.

Senior Member
    Idézet Zozinho19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A Szolnok 3 meccsen van túl olasz csapat ellen idén, a mérleg 0:3, de... A 2 idegenben lejátszott meccsen valós esélyt szalasztottak el az alföldiek, míg az egy Cantu elleni hazai meccsen kijött rajtuk a 3 nap/ meccs fáradtsága. Ugye ők kiutaztak, meccseltek, majd hazaút, az olaszoknak a meccs után "csak" el kellett jönni Szolnokra. Az olaszok jobban tudtak regenerálódni és kijött az erőállapotok közötti különbség.
    Mellesleg én a Falco-t idén erősebbnek gondolom a Szolnoknál, de még nagyon az elején vagyunk.
    Falcot? Govens és Perl nélkül?

Idézet hatvanharom.hu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Falcot? Govens és Perl nélkül?
    Na, igen! Még az olaszországi EC meccs előtt írtam ezt, azóta rendesen felborult minden a sárga-feketéknél, mint azt itt le is írtam:
    https://forum.hatharom.com/fogad%C3%...ippjei-16.html

Szóval, még nagyon az idény elején vagyunk. Az előző szezonban is leírtam, hogy a magyar bajnokság nagyon kiegyensúlyozott, ez erre az idényre még inkább igaz.

@székesfehérvár23

Valóban úgy néz ki, hogy az Alba egyre jobban összeáll, de tavaly is voltak olyan periódusaik, amikor lenyűgözően játszottak, majd jöttek érthetetlen vereségek. A Falco elleni elődöntő sorozat utolsó két meccse erre a legjobb példa. Nem rossz a légiós állomány, de szerintem nagyon kevés a Lóránt- Filipovity páros vezette magyar mag. Most van egy kis pihenőjük, aztán majd jövő hét végén a Szolnok ellen meglátjuk, hogy mire is lehet jó a városod csapata?!

Érdemes lesz odafigyelni a PVSK-ra, eddig elég meggyőzőek.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •