Eredmény: 1 - 7 (7) összesen

Téma: Darts Európa-bajnokság 2018 tippek / kibeszélő

Senior Member Cesc18 avatara

Darts Európa-bajnokság 2018 tippek / kibeszélő

Ide jöhet minden, ami a 2018-as darts Eb-vel kapcsolatos.

A legnagyobb kérdés ugye, hogy valakinek sikerül-e megállítania Van Gerwent, hiszen a holland az elmúlt négy Eb-n nem talált legyőzőre. Ez lehet az első major torna, amit öt alkalommal behúz. Végső győzelme 1.72-szeres pénzt fizet @ bet365

Senior Member Franz51 avatara
    Üdv,

Biztos van darts fan aki pontosabban tudja:

Hogy van ez az UNIBETNÉL:

• Helyezz el egy fogadást legalább 3.00-szoros oddsszal élőben az Európa-bajnokságra!
    • Ha nyersz, téteddel megegyező ingyenes fogadást írunk jóvá számládon maximum 3000Ft értékben.

A 3,00x odds több eseményre - magyarul kombi - is vonatkozik? Mennyi a minimum tét?

Idézet Franz51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv,

Biztos van darts fan aki pontosabban tudja:

Hogy van ez az UNIBETNÉL:

• Helyezz el egy fogadást legalább 3.00-szoros oddsszal élőben az Európa-bajnokságra!
    • Ha nyersz, téteddel megegyező ingyenes fogadást írunk jóvá számládon maximum 3000Ft értékben.

A 3,00x odds több eseményre - magyarul kombi - is vonatkozik? Mennyi a minimum tét?
    Sajnos a szabályzat nem tér ki arra, hogy kombira is vonatkozik-e. Minimum tét annyi amennyi az Unibeten egy eseményre minimum felrakható, viszont akkor az ingyenes fogadás nagysága is annyi lesz. Érdemes 3 ezerrel tenni mert akkor a free bet értéket is 3 ezer lesz.

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sajnos a szabályzat nem tér ki arra, hogy kombira is vonatkozik-e. Minimum tét annyi amennyi az Unibeten egy eseményre minimum felrakható, viszont akkor az ingyenes fogadás nagysága is annyi lesz. Érdemes 3 ezerrel tenni mert akkor a free bet értéket is 3 ezer lesz.
    A darts fogadással úgy vagyok mint a kóla reklámban a Fater, sohasem próbáltam! Az ingyen fogadást más sportágban viszont igen.
    Néztem a piacokat nem sok 3,00 vagy afeletti van, viszont két match odds-ból akárki is hozható.

Idézet Franz51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A darts fogadással úgy vagyok mint a kóla reklámban a Fater, sohasem próbáltam! Az ingyen fogadást más sportágban viszont igen.
    Néztem a piacokat nem sok 3,00 vagy afeletti van, viszont két match odds-ból akárki is hozható.
    Gyanítom egyébként, hogy kombi nem játszik, akkor ugyanis feltüntettek volna egy minimum oddsot, mint a nyereménynövelős promónál. Szóval élőben 3.00+ oddson kell találni valami játszhatót

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gyanítom egyébként, hogy kombi nem játszik, akkor ugyanis feltüntettek volna egy minimum oddsot, mint a nyereménynövelős promónál. Szóval élőben 3.00+ oddson kell találni valami játszhatót
    Igen, közben chat-en sikerült tisztázni egy eseményre kell a 3,00 odds! Amúgy is egy időben csak egy esemény megy, gondolom....

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •