Oldal: 7 / 7 ElsőElső ... 567
Eredmény: 61 - 64 (64) összesen

Téma: Tippligákkal kapcsolatban...

Senior Member
    Hello! Már meg is kaptam a 18bet irodától az 50 eurós bónuszom.Köszönet érte! Viszont még nem láttam hivatalos eredményhirdetést, lehet a legnagyobb oddsú meccs is az enyém. Cáfoljátok utóbbit vagy akkor még 20 euro várható még? Köszi!

Administrator Admin avatara
    Idézet prigioni eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello! Már meg is kaptam a 18bet irodától az 50 eurós bónuszom.Köszönet érte! Viszont még nem láttam hivatalos eredményhirdetést, lehet a legnagyobb oddsú meccs is az enyém. Cáfoljátok utóbbit vagy akkor még 20 euro várható még? Köszi!
    Kedves prigioni! Gratulálunk a díjhoz. A nyeremények kiosztásra kerültek, a végeredmény hivatalos, nem várható már több kifizetés. A legmagasabb nyertes oddsot lepsenyib nevű felhasználónk érte el, gratulálunk hozzá!

Senior Member
    Köszi a választ. Az irodával kapcsolatban annyi akik kíváncsiak rá, hogy aki pénzt akar befizetni:
    -nekem bankkártyát nem engedte,skrillel lehet
    -kifizetés: hajnal ötkor kikért pénz 5 óra múlva skrillen
    -bónusz: 50 eurót kaptam 370-et pörgettem át, és még így is maradt volna 830 átforgatandó-elbuktam, 24-szeres forgatás irreális,lehetetlen

Senior Member
    Még annyi azért eszembe jutott, hogy valóban lepsenyib-é a legnagyobb odds, de ő nem is kvalifikált. A szabályzatban az van a legnagyobb oddsnál, ha az összes szempontnak megfelel valaki. Mivel kilencen kvaliztunk, azt hittem csak közülünk kerülhet ki a nyertes. Valószínüleg lepsenyib-nek számlája sincs, így marad az irodánál a zsé. Azonban engem ez az említett forgatási követelmény miatt nem is nagyon izgat már.
    Köszi!

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •