Az az igazság, hogy ezen a US Openen Fucsovics nehezítette meg a legjobban Djokovics dolgát
Nekem az a durva, hogy 2018-ban megint csak ez a három tudott grand slamet nyerni. Mikor lesz már egy új nyertes? Nézegettem a bet365 kínálatát a jövő évre, mindenhol ők a favoritok. Thiemre, Kyrgiosra 20 fölötti oddsok vannak, de mondjuk Dimitrov 51-szeres Austral openre.
Háát, nem igazán tud odafèrni fiatal.
Ők váltogatják 3-an egymást(Murrayt most kiveszem innen, meg alapban sem túl fènyes a helyzete egèszsègileg)
Most ugy nèz ki Djoko kezèben a vezetőszár, Federer mèg tán az èv elejèn jo volt, aztán a márciusi Indian Welsi veresèggel mintha leszállo ágba került volna.
Zverev Masters tornákat azèrt már tud nyerni, de Grand Slameken súlytalan.
Thiemben viszont szerintem megvan, meglehet.
Kiválo első szerva, nem rossz második, világklasszis fonák, remek taktika, küzdeni tudás,agresszor játèk
A hálojátèkán kell javitania, mert az erősen közèpszerű, illetve fejben mèg erősebbnek lenni, hisz a Nadal elleni lecsapás a vègèn az ott fejben ment el..
Zverevre kell majd figyelni, hogy Lendlel mit alkot, mert benne van olyan potenciál, mégha GS-eken egyelőre nem is tudta kihozni magából a legjobbját. De most még nehéz bármi okosat mondani, amikor Garroson Djokót lezúzta Cecchinato, szerintem senki egy fillért nem tett volna arra, hogy utána Djoko behúzza Wimbit és a US Opent. Tornáról tornára kell majd jövőre haladni, meglátjuk.