Oldal: 20 / 20 ElsőElső ... 10181920
Eredmény: 191 - 200 (200) összesen

Téma: US Open 2018 tippek / kibeszélő

Senior Member
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem ilyen döntőre számítottam, de annyira nem bánom, hogy így alakult Serenának ennyi rutinnal a háta mögött nem lett volna szabad így szétcsúsznia egy bírói döntésen, de nyilván full frusztrált volt attól, ahogyan Osaka tolta. Nagyot játszott az egész US Openen a japán, tetszik, hogy mennyire okosan áll a játékhoz. Bízok benne, hogy nem olyan egyszeri csoda lesz, mint Bouchard volt...mondjuk Osakánál aligha kerül majd a picsa mutogatás a tenisz elé Soha rosszabb hajrát egy GS-en és még hátra van a DP-Djoko.

Hamarosan jövök is az elemzéssel.

Megérzések?
    Biztos hogy nem lesz ilyen Busár szindroma.
    Osaka márciusban már Iw-ben is nyert. Mondjuk utána elèggè eltűnt, de most villantott megint.

Senior Member
    Idézet nemethpe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Biztos hogy nem lesz ilyen Busár szindroma.
    Osaka márciusban már Iw-ben is nyert. Mondjuk utána elèggè eltűnt, de most villantott megint.
    Bouchard-dal én sem vonnék párhuzamot, inkább mondjuk Ana Ivanovic-csal (milyen kár volt érte is). De remélem nem fog hasonló sorsra jutni.

Senior Member
    Idézet Proxyi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Bouchard-dal én sem vonnék párhuzamot, inkább mondjuk Ana Ivanovic-csal (milyen kár volt érte is). De remélem nem fog hasonló sorsra jutni.
    Őt is elvitte a celeb világ meg Bastian Schweinsteiger.

Senior Member Cesc18 avatara
    Az az igazság, hogy ezen a US Openen Fucsovics nehezítette meg a legjobban Djokovics dolgát

Senior Member
    Az az igazság, hogy ezen a US Openen Fucsovics nehezítette meg a legjobban Djokovics dolgát
    Ha ilyen vonatkozásban nèzzük igen.
    Meg is lesz az a Djoko világelsősèg november közepère, ha ősszel is ilyen formában játszik.
    Èpp az előbb számoltam, ő nem vèd semmit, csak szerezhet pontot.
    Nadal 1280pontot vèd, Rodzsi meg 2000felett.

Senior Member golszerzo avatara
    Idézet nemethpe eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ha ilyen vonatkozásban nèzzük igen.
    Meg is lesz az a Djoko világelsősèg november közepère, ha ősszel is ilyen formában játszik.
    Èpp az előbb számoltam, ő nem vèd semmit, csak szerezhet pontot.
    Nadal 1280pontot vèd, Rodzsi meg 2000felett.
    Nekem az a durva, hogy 2018-ban megint csak ez a három tudott grand slamet nyerni. Mikor lesz már egy új nyertes? Nézegettem a bet365 kínálatát a jövő évre, mindenhol ők a favoritok. Thiemre, Kyrgiosra 20 fölötti oddsok vannak, de mondjuk Dimitrov 51-szeres Austral openre.

Senior Member
    Idézet golszerzo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nekem az a durva, hogy 2018-ban megint csak ez a három tudott grand slamet nyerni. Mikor lesz már egy új nyertes? Nézegettem a bet365 kínálatát a jövő évre, mindenhol ők a favoritok. Thiemre, Kyrgiosra 20 fölötti oddsok vannak, de mondjuk Dimitrov 51-szeres Austral openre.
    Háát, nem igazán tud odafèrni fiatal.
    Ők váltogatják 3-an egymást(Murrayt most kiveszem innen, meg alapban sem túl fènyes a helyzete egèszsègileg)
    Most ugy nèz ki Djoko kezèben a vezetőszár, Federer mèg tán az èv elejèn jo volt, aztán a márciusi Indian Welsi veresèggel mintha leszállo ágba került volna.
    Zverev Masters tornákat azèrt már tud nyerni, de Grand Slameken súlytalan.
    Thiemben viszont szerintem megvan, meglehet.
    Kiválo első szerva, nem rossz második, világklasszis fonák, remek taktika, küzdeni tudás,agresszor játèk
    A hálojátèkán kell javitania, mert az erősen közèpszerű, illetve fejben mèg erősebbnek lenni, hisz a Nadal elleni lecsapás a vègèn az ott fejben ment el..

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet golszerzo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Zverevre kell majd figyelni, hogy Lendlel mit alkot, mert benne van olyan potenciál, mégha GS-eken egyelőre nem is tudta kihozni magából a legjobbját. De most még nehéz bármi okosat mondani, amikor Garroson Djokót lezúzta Cecchinato, szerintem senki egy fillért nem tett volna arra, hogy utána Djoko behúzza Wimbit és a US Opent. Tornáról tornára kell majd jövőre haladni, meglátjuk.

Senior Member
    Zverevre kell majd figyelni, hogy Lendlel mit alkot, mert benne van olyan potenciál, mégha GS-eken egyelőre nem is tudta kihozni magából a legjobbját. De most még nehéz bármi okosat mondani, amikor Garroson Djokót lezúzta Cecchinato, szerintem senki egy fillért nem tett volna arra, hogy utána Djoko behúzza Wimbit és a US Opent. Tornáról tornára kell majd jövőre haladni, meglátjuk.
    Jöhetne már az Aus Open..
    Röpke 4 hónap.
    No, nem baj, oktoberben lesz mèg 2 Masters, novemberben meg vb, jók lesznek azok is.
    Csupán a december lesz üres..

Senior Member
    Tegnap Djokot tettem 1,2 millioval, bejött.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •