Oldal: 22 / 22 ElsőElső ... 12202122
Eredmény: 211 - 219 (219) összesen

Téma: Roland Garros 2018 tippek / kibeszélő

Member
    Nadal Thiem donto. Remelem jo ido lesz, magasra pattannak majd a labdák. Sajnos ha a tornán nyújtott teljesítményt nezzuk, akkor ez egy 50-50 meccs. Bízom Nadal mentalis erejében , ha hozza amit tud sima meccs lehet,de sajnos ilyen rosszul szerintem csak a 2015-os garroson jatszott, ami messze a legrosszabb éve volt. Thiemnek az elso GS döntője lesz, Nadal győzelmet várok, de ha úgy jatszik mint a legutóbbi meccsükön Madridban, akkor meg baj is lehet.

Senior Member
    Cesc18, ? nemethpe ? Mai napra ezek ? Puetz, Tomic, Stollár Fanni, Blinkova,. és Nadal ? Melyik necces sztetek ?

Senior Member
    Tonics szerintem jó lehet ezek közül.
    Stollárnak is hozni kène, nincs rossz formában.

Junior Member
    Rafa 11-szeres Garros-győztes! Elképesztő sportember. Az a fajta mentális fölény, ami őt jellemzi rajta kívül nem hogy teniszezőt nem tudok mondani, de más sportágból is maximum Michael van Gerwen jut eszembe, aki hasonló hozzáállású. Hatalmas gratuláció!
    Utoljára módosítva: ziqo által: 2018.06.10 22:45

Senior Member
    Idézet ziqo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Rafa 11-szeres Garros-győztes! Elképesztő sportember. Az a fajta mentális fölény, ami őt jellemzi rajta kívül nem hogy teniszezőt nem tudok mondani, de más sportágból is maximum Michael van Gerwem jut eszembe, aki hasonló hozzáállású. Hatalmas gratuláció!
    Pontosan. Ugyanaz a Gerwen fèle gèpies dara.

Member
    Minden tiszteletem annak aki szereti a dartsot, de egy kocsmai “sportolót” ne hasonlitsunk mar a sporttortenelem egyik legnagyobbjahoz
    Grat Nadalnak, azert a harmadik szettben a kis sérülésnel rendesen megijedtem

Junior Member
    Idézet Szilko95 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Minden tiszteletem annak aki szereti a dartsot, de egy kocsmai “sportolót” ne hasonlitsunk mar a sporttortenelem egyik legnagyobbjahoz
    Grat Nadalnak, azert a harmadik szettben a kis sérülésnel rendesen megijedtem
    Kocsmai sport? Mikor láttál utoljára darts közvetítést, 20-25 éve? Ezeket a versenyeket már 10-15 ezer embert befogadó arénákba/stadionokba bonyolítják le, nem a sarki kocsmában, amit telecigiznek meg összeverekednek a háttérben az emberek, stb... Ráadásul nagyon komoly pénz van ebben a sportban, ami egyébként nagyon komoly koncentrációt igényel, nem csak úgy dobálgatsz aztán jól van. Egyáltalán nem tudom osztani a véleményed, és az, hogy Rafát Gerwenhez hasonlítottam, nem véletlen és nem alacsonyítja le az érdemeit, sőt...! Ne csináljunk már úgy, mintha az, amit ők elérnek, az annyit érne, mintha én lemennék a kocsmába dobálni a haverokkal 2-3 sör mellett. Ezek a játékosok naponta 6-8 órákat edzenek, legtöbbjük 10-20 éve ezt csinálja. Lassan már az olimpiára is kikerül. Egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül e hozzászólás mellett. Bocs az offért.
    Utoljára módosítva: ziqo által: 2018.06.11 01:44

Senior Member boby10 avatara
    Idézet ziqo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kocsmai sport? Mikor láttál utoljára darts közvetítést, 20-25 éve? Ezeket a versenyeket már 10-15 ezer embert befogadó arénákba/stadionokba bonyolítják le, nem a sarki kocsmában, amit telecigiznek meg összeverekednek a háttérben az emberek, stb... Ráadásul nagyon komoly pénz van ebben a sportban, ami egyébként nagyon komoly koncentrációt igényel, nem csak úgy dobálgatsz aztán jól van. Egyáltalán nem tudom osztani a véleményed, és az, hogy Rafát Gerwenhez hasonlítottam, nem véletlen és nem alacsonyítja le az érdemeit, sőt...! Ne csináljunk már úgy, mintha az, amit ők elérnek, az annyit érne, mintha én lemennék a kocsmába dobálni a haverokkal 2-3 sör mellett. Ezek a játékosok naponta 6-8 órákat edzenek, legtöbbjük 10-20 éve ezt csinálja. Lassan már az olimpiára is kikerül. Egyszerűen nem tudtam elmenni szó nélkül e hozzászólás mellett. Bocs az offért.
    Teljes mértékben egyetértek veled.Én se tudtam volna jobban leírni.

Senior Member
    Èn csak azèrt irtam ezt a Nadal-Gerwen dolgot, hogy ha az ember látja őket, ugyanaz a gépiesség jellemzi őket.
    Federer mondjuk nem ilyen.
    Nyilván a pályán kivül nem gépies egyik sem. Meg pl. Gerwen volt, amikor sírt, mikor megnyert egy versenyt, ott kicsit azért megtört a gépiesség.
    Biza, a darts már régota nem a cigivel a szájában dobàlózásról szól.
    Nagyon jó kis sport lett, komoly nèzettsège van, itthon is, máshol is.
    Itthon mondjuk a Sport tv-nek komoly szerepe van ebben, hogy cirka 10ève behozta..
    Fogadni szerintem nem jó rá, de nèzni szeretem.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •