Pólót szeretnél vagy előfizetést ennyire nem?
Pólót szeretnél vagy előfizetést ennyire nem?
A múltkori indoklásos ligában persze nem kerültem a legjobbak közé, pedig szívesen lettem volna én is protipp-adó. Most, hogy ilyen limlom nyeremények vannak, persze, hogy odakerülök. Ilyen az én szerencsém, az NFL-es nyereményről meg ne is beszéljünk.
Hogyhogy ki vannak írva a fogadóirodák nevei az indoklások mellet a főoldalon? Már lehet?
Csak sikerült "pólós" helyre beérni.
Sziasztok!
Lenne egy olyan javaslatom, hogy ha a jövőben indítotok indoklásos tippligát, akkor azt az alábbi módosításokkal kellene kiírni:
- nincs oddshatár,
- csak és kizárólag az indoklással együtt beküldött tippek vesznek részt a játékban.
Szerintem ez a két feltétel kicsit kinyírja egymást. Ha a 10+-os oddsok is játszanak, akkor a végén tényleg mindenki elkezd hazárdírozni, HT/FT-zni és CS-zni, amely kicsit komolytalanná teszi a bajnokságot. Ráadásul lássuk be őszintén, ha valaki minden meccsre betippeli a 2-0-t, azt elég nehéz értelmesen megindokolni
Egyébként a mostani két indoklásos tippligánál csak azok kvalifikáltak, akiknek volt indoklásuk bizonyos számú tipphez, szóval a második pontod teljesült.
De mivel többen jeleztétek, hogy nem szeretitek az oddshatárt, szerintem simán lehet, hogy lesz ilyen bajnokság is.