Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Forma-1 2018

Senior Member Cesc18 avatara

Forma-1 2018

Holnap reggel Ausztrál Nagydíj és rögtön itt az első eset, amikor lassabban reagálnak a bukik.

Jelenleg 1.40-et adnak arra, hogy az a Bottas top 6-ban lesz, aki az időmérőn összetörte a kocsiját és 10. lett. Onnan még elérhető lett volna számára egy jobb eredmény, de váltócsere miatt kapott 5 hely rajtbüntetést, így a 15. helyről indulhat. Onnan már szerintem nem 1.40-nek kellene lennie a top 6-nak.

Az egyik Haas így simán top 6-ban lehet, Magnussenre 1.90, Grosjeanra 2.10 az odds. Egyébként még Ricciardo is utánuk helyezkedik a rajtrácson, de az ausztrálnak illene a 8. helyről a 6 közé verekednie magát.

A futam előzetese: https://www.hatharom.com/2018/03/24/...tral-nagydijra

Senior Member Cipolla avatara
    Szerintem rendben van a Bottas odds nagyjából. 1,5 mp van a Merci - többiek között (Haas, Renault, Honda), szóval egy verseny alatt ezt illik ledolgozni. Persze 1,40-ért nekem sem kell, de 1,55-nél már simán raknám. Ráadásul ezek a Top6-ok a legtöbb esetben elég nyomott oddsokon mennek, úgyhogy ezért is adnak rá ilyen oddsot.

Member Okoska avatara
    1. Hamilton
    2. Vettel
    3. Verstappen
    4. Raikkonen
    5. Richiardo
    6. Hulkenberg
    7. Bottas
    8. Alonso
    9. Grosjean
    10. Perez

Senior Member
    Vettel, Ricciardo, Raikkönen, Hamilton, Perez, Hülkenberg, Verstappen, Alonso, Sainz, Vandoorne

Junior Member
    Abu-Dhabi Nagydíjra egy tipp: nem fog mindkét Red Bull célba érni. (Bet365 2,75-öt fizet rá.) Az eddigi statisztikájuk kerek 50% idén ebből a szempontból, ráadásul mostanra már nagyon kopnak azok a motoralkatrészek, még úgy is, hogy egy csomót cseréltek a megengedett kereten felül. Maga a pálya ugyan nem rejt magában különösebb nehézséget (a legunalmasabbak közül való), de láttuk, hogy a Renault-motornak nem kell extra behatás ahhoz, hogy elromoljon...

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •