Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 17 (17) összesen

Téma: Indoklásos tippliga

Senior Member varin avatara
    Pólót szeretnél vagy előfizetést ennyire nem?

Senior Member
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Pólót szeretnél vagy előfizetést ennyire nem?

Előbbi!

Senior Member
    A múltkori indoklásos ligában persze nem kerültem a legjobbak közé, pedig szívesen lettem volna én is protipp-adó. Most, hogy ilyen limlom nyeremények vannak, persze, hogy odakerülök. Ilyen az én szerencsém, az NFL-es nyereményről meg ne is beszéljünk.

Senior Member
    Hogyhogy ki vannak írva a fogadóirodák nevei az indoklások mellet a főoldalon? Már lehet?

Senior Member
    Csak sikerült "pólós" helyre beérni.

Senior Member Zozinho19 avatara
    Sziasztok!

Lenne egy olyan javaslatom, hogy ha a jövőben indítotok indoklásos tippligát, akkor azt az alábbi módosításokkal kellene kiírni:
    - nincs oddshatár,
    - csak és kizárólag az indoklással együtt beküldött tippek vesznek részt a játékban.

Senior Member varin avatara
    Idézet Zozinho19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!

Lenne egy olyan javaslatom, hogy ha a jövőben indítotok indoklásos tippligát, akkor azt az alábbi módosításokkal kellene kiírni:
    - nincs oddshatár,
    - csak és kizárólag az indoklással együtt beküldött tippek vesznek részt a játékban.
    Szerintem ez a két feltétel kicsit kinyírja egymást. Ha a 10+-os oddsok is játszanak, akkor a végén tényleg mindenki elkezd hazárdírozni, HT/FT-zni és CS-zni, amely kicsit komolytalanná teszi a bajnokságot. Ráadásul lássuk be őszintén, ha valaki minden meccsre betippeli a 2-0-t, azt elég nehéz értelmesen megindokolni

Egyébként a mostani két indoklásos tippligánál csak azok kvalifikáltak, akiknek volt indoklásuk bizonyos számú tipphez, szóval a második pontod teljesült.

De mivel többen jeleztétek, hogy nem szeretitek az oddshatárt, szerintem simán lehet, hogy lesz ilyen bajnokság is.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •