Eredmény: 1 - 8 (8) összesen

Téma: Mai meglepi

Member

Mai meglepi

Sziasztok!

Nem tudom miért ilyen szép az odds a hazai csapatra a mai mérkőzésen de szerintem elég szép hasznot lehet vele keresni. A Esbjergerg-Odenese női kézilabda meccsen. A hazai csapat idegenben is 7 góllal verte a ellenfelét. A egymás elleni mérkőzések alapján otthon 5 mérkőzés alapján 4 alkalommal is nyerni tudott.Most a hazai győzelemre 3,10 az odds igaz tegnap még 3,70 volt de szerintem jó eséllyel hozza a hazai csapat.Esetleg a biztosabb tipp érdekében a + 4,5 gól hazai is nagyon jónak tűnik még 1,4 odds van arra is. Igaz a kereteket tekintve a hazai csapatnak szűkebb a kerete de ez a eddigi meccsek alapján nem látszott meg rajtuk.
    Utoljára módosítva: thom által: 2018.05.08 10:18

Senior Member
    Ide a legjobb tipp:gólszám Odense 24.5o (de nyernek is a vendégek)

Senior Member
    Vàrd meg azèrt Laja szagèrtelmèt, mit mond arra a meccsre.

Member
    Eddig csak 2 alkalommal sikerült a vendég csapatnak 24 gól felé menni a 5 meccs alatt.De Igazad van mert a bukik a vendég csapatott tartják esélyesebbnek. Ezért is gondolom hogy meglepetés lesz.

Member
    Már késő én már tegnap és mai is tettem rá. Simán és hendivel is

Senior Member
    Ha màr kèzi, hatalmasat röhögtem azon a hètvègi fèrfi bajnokin, amit egy 26-26-os döntetlennel lebundàztak a csapatok.
    Tegnap itt volt is felrakva ezzel kapcsolatban egy cikk , ügyes volt aki erre ràèrzett.
    Ki is ejtettèk ezzel Skala csapatàt, mondjuk ők is szàllitottàk a fura eredmènyeket mostanàban, felsőhàzi csapatokat vertek.
    Ugyanugy a Gabi is a kinőtt mackófelsőben megbundàzta a Hadi uccsó Bl meccsèt Bietigheimben, mert megfostosodtak hogy a Bukaresttel kell jàtszani, Rosztov Don kellett nekik, maccsuk se vód.
    Ugyanugy meg fogjàk bundàzni a bajnoksàgot is a Vàccal, az a testvèrcsapatuk, asszem mèg jàtszanak azokkal is(a Győr elleni versenyfutàsban a gólaràny fog dönteni)

Senior Member
    A Gyöngyös hazai pályán az utolsó 70 másodpercben egalizálta háromgólos hátrányát a Tatabányával szemben -))), mondjuk érthető, a Tatabány riválisa lesz jövőre a felturbózott Fradi. Aztán Skaláék még Csurgón nyertek, ők is megtetttek tehát mindent IS.

Senior Member
    Ugyanez volt a Hadi női Bl meccsèn màrciusban Bietigheimben.
    Fèlidőben kb. 5-el ègett a Hadi, de közben a Metz meg valami 8-9-el ègett, azt làtta a Gabi a kinőtt mackófelsőben, hogy a Metz jobban csinàlja.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •