Nem tudom miért ilyen szép az odds a hazai csapatra a mai mérkőzésen de szerintem elég szép hasznot lehet vele keresni. A Esbjergerg-Odenese női kézilabda meccsen. A hazai csapat idegenben is 7 góllal verte a ellenfelét. A egymás elleni mérkőzések alapján otthon 5 mérkőzés alapján 4 alkalommal is nyerni tudott.Most a hazai győzelemre 3,10 az odds igaz tegnap még 3,70 volt de szerintem jó eséllyel hozza a hazai csapat.Esetleg a biztosabb tipp érdekében a + 4,5 gól hazai is nagyon jónak tűnik még 1,4 odds van arra is. Igaz a kereteket tekintve a hazai csapatnak szűkebb a kerete de ez a eddigi meccsek alapján nem látszott meg rajtuk.
Eddig csak 2 alkalommal sikerült a vendég csapatnak 24 gól felé menni a 5 meccs alatt.De Igazad van mert a bukik a vendég csapatott tartják esélyesebbnek. Ezért is gondolom hogy meglepetés lesz.
Ha màr kèzi, hatalmasat röhögtem azon a hètvègi fèrfi bajnokin, amit egy 26-26-os döntetlennel lebundàztak a csapatok.
Tegnap itt volt is felrakva ezzel kapcsolatban egy cikk , ügyes volt aki erre ràèrzett.
Ki is ejtettèk ezzel Skala csapatàt, mondjuk ők is szàllitottàk a fura eredmènyeket mostanàban, felsőhàzi csapatokat vertek.
Ugyanugy a Gabi is a kinőtt mackófelsőben megbundàzta a Hadi uccsó Bl meccsèt Bietigheimben, mert megfostosodtak hogy a Bukaresttel kell jàtszani, Rosztov Don kellett nekik, maccsuk se vód.
Ugyanugy meg fogjàk bundàzni a bajnoksàgot is a Vàccal, az a testvèrcsapatuk, asszem mèg jàtszanak azokkal is(a Győr elleni versenyfutàsban a gólaràny fog dönteni)
A Gyöngyös hazai pályán az utolsó 70 másodpercben egalizálta háromgólos hátrányát a Tatabányával szemben -))), mondjuk érthető, a Tatabány riválisa lesz jövőre a felturbózott Fradi. Aztán Skaláék még Csurgón nyertek, ők is megtetttek tehát mindent IS.
Ugyanez volt a Hadi női Bl meccsèn màrciusban Bietigheimben.
Fèlidőben kb. 5-el ègett a Hadi, de közben a Metz meg valami 8-9-el ègett, azt làtta a Gabi a kinőtt mackófelsőben, hogy a Metz jobban csinàlja.