Oldal: 6 / 6 ElsőElső ... 456
Eredmény: 51 - 56 (56) összesen

Téma: Indian Wells / Miami 2018

Senior Member Cesc18 avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Teljesen bekattant Cepede, reménytelenül szarul kezdett játszani. Dodin bokája pedig soha nem volt jobban, a tegnapi csak hiszti volt. Nagy csoda lenne, ha nyerne a dél-amerikai.
    https://www.hatharom.com/blog/az-ala...en-ii-felvonas

Csak kicsit passzol ebbe, nem tudom amúgy kinek a visszalépésével került LL-ként főtáblára. Ugyan csak a selejtező 7. kiemeltje volt, de miután az 1-3 kiemelt nyert, a 4-6 első körben kiesett, így ő volt az első aki lehetőséget kapott visszalépés esetében.

Senior Member varin avatara
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    https://www.hatharom.com/blog/az-ala...en-ii-felvonas

Csak kicsit passzol ebbe, nem tudom amúgy kinek a visszalépésével került LL-ként főtáblára. Ugyan csak a selejtező 7. kiemeltje volt, de miután az 1-3 kiemelt nyert, a 4-6 első körben kiesett, így ő volt az első aki lehetőséget kapott visszalépés esetében.
    Beszéltem olyannal, aki elejétől végéig nézte a meccset és írta, hogy a melegítésnél is látszott, hogy sérült Dodin lába. Csak a szokásos női teniszes forgatókönyv történt, amennyire meg tudom ítélni ... Dodin 1-4-nél elkezdett mindent elcsapkodni, bejött neki, ettől Cepede behisztizett, Dodin adrenalinlöketet kapott, felpörgött és végig magabiztosan játszott. Egyébként azt hiszem, Bencic miatt lett LL.

Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nagyon kíváncsi leszek Jarryre. A dél-amerikai salakos tornákon élete formájában játszott, a lassú kemény Miamiban pedig feküdhet neki. Nem gondolom, hogy Norrie ennyivel esélyesebb lenne, tény, hogy komoly potenciál van a britben, de Indian Wellsben sem volt valami meggyőző, ez a pálya pedig még kevésbé feküdhet neki. Jarry mellett szól a nagy szervája is. Ilyen oddson megér egy próbát, de csak alacsonyabb téttel, mert a Masters világa ismeretlen számára, igaz, Norrie sem valami rutinos.

Jarry szettet nyer @ 1.57
    Jarry nyer @ 2.56
    Sima liba

Érdekes lesz a Schwartzman elleni meccse is. Egyelőre kicsit csalódás a kis argentin szereplése márciusban, meglátjuk Miamiban fel tud-e javulni. Ha nem, akkor Jarry boríthatja a papírformát.

Junior Member StarIBenny1 avatara
    Miami tenisz tippjeim: (3/3)

Remélem tegnap is velem tartottatok, amikor Pospisilt nyerettem sikeresen!

Mindjárt jön a mai!

Junior Member StarIBenny1 avatara
    Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev

Két fiatal játékos találkozik ma Miamiban. A görög Indian Wellsben a 2. forduló után búcsúzott Thiem ellen. Medvedev egy körrel többet bírt, ahol Carreno-Busta búcsúztatta. Két közel azonos játékos méri össze erejét. Mindketten 190 cm felettiek. Egymással még nem találkoztak tétmeccsen, így szerintem a meccs első fele az "ismerkedés" jegyében fog zajlani. Thiem ellen 1 szettre jó volt a 19 éves görög, szerintem Medveded ellen is jó lehet egyre.

Tippem:
    Medvedev a mérkőzés győztese: 1.7
    Játékszám: Több, mint 22,5: 1.75

Del Potro-Krajinovics

Megérzés, de szerintem ezen a meccsen Del Potrónak komoly gondjai lesznek. Bár eddig simán menetel Miamiban, de pl Nisikori rengeteg hibával játszott ellene. DP mindkét meccse után elmondta, hogy a teste már érzi a sok meccset. Krajinovicsról keveset beszélnek, pedig nagy tehetség, és miután juniorként Miamiban edzett, így neki ez félig hazai pálya. Én 1 szettre jónak tartom a szerb srácot, de azon se lepődnék meg, ha borítaná a papírformát.

Krajinovics +1.5 szett hc. @ 2.30
    Krajinovics nyer @ 4.77

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •