Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: TippmixPro

TippmixPro

Május 21-én útjára indult a Szerencsejáték Zrt. tulajdonában levő hivatalos magyar sportfogadó oldal, a TippmixPro.
    Bármiféle okosság, tapasztalat itt megosztandó!

Senior Member sportinsider avatara
    Idézet riverside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Május 21-én útjára indult a Szerencsejáték Zrt. tulajdonában levő hivatalos magyar sportfogadó oldal, a TippmixPro.
    Bármiféle okosság, tapasztalat itt megosztandó!
    Tuti nem fogom használni. Nagyon szabályozott aparátusnak tűnik nekem. Annyi mindent meg kell adni, meg olyan szabályok vannak, ami alapján szépen monitorozhatnak. Plusz az oddsok is gyengébbek, nincs promo, kisebb a választék.

Szerintem profitorientált sportfogadóknak alkalmatlan. Azoknak való akik eddig is tippmixen szórták el a pénzüket, és szórakozásként tekintenek az egészre.

Junior Member Zsolti avatara
    Nem profiknak való oldal, de itt Magyarországon megfelelő szabályozási háttérrel talán el tudják majd adni a népnek.

Senior Member varin avatara
    Hello!

Szoktatok a Tippmixprón streamet nézni? Én még nem használtam erre a bukmékert és érdekelne, milyen minőségű a stream.

Senior Member golszerzo avatara
    Idézet varin eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hello!

Szoktatok a Tippmixprón streamet nézni? Én még nem használtam erre a bukmékert és érdekelne, milyen minőségű a stream.
    Néztem már egyszer-kétszer. Akadásmentes, a minősége ok és az a jó benne, hogy nem kell kicsiben nézni, fel lehet nagyítani, mobilon is élvezhető.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •