Amellett, hogy szerintem nyernek a románok (https://www.hatharom.com/2017/12/11/...tippek-a-vb-re), az év mindennapjai irodánál találtam egy szvsz jóféle fogadási lehetőséget a cseh-román meccsre:
Egyik csapat szerez 30 gólt?
Nem @ 1.60
Közepes téttel megnézem, mert a csehektől nem várok 30 gólt a Martín-védekezésnek hála, a románok pedig eddig egyszer lőttek ennyi gólt, az irtó gyengén védekező szlovének ellen. Egyébként sem várható keleti szomszédainktól sok gól egy ilyen horderejű meccsen, biztos védekezés, a vége felé pedig az idő csalása, nagyjából erre számítok tőlük, így pedig zöldülhet a tipp.
A ma délutáni meccsek a hihetetlen kategoriába tartoznak. Hiába női kézilabda....de akkor is.
A lesajnált csehek legalább a románokat kiverték. Ha már buktam legalább a szívem egy része örül neki
A románok - a bíróknak is köszönhetően - elbukták a már megnyert meccset. Vicc volt a játékvezetés. A román védő áll a vonalon, meg sem mozdult, a cseh szélső átesett rajta, és ezért kapott fórt és büntetőt a cseh csapat, de nem is egyszer, hanem kétszer is eljátszották ezt.
Ahogy az várható volt, a legjobb nyolc között csak európai csapatok vannak, illetve a legjobb 16-ba is csak két nem európai (Japán és Dél-Kora) jutott be.
Mára 2 tipp mit szóltok hozzá?
Holland-Cseh 1 félidő over 27.5 2.00
Norvég-Orosz over 55.5 1.96
Mondjuk kis öröm a nullába, hogy azért raktam így, mert holland meccsen első félidőben számítottam több gólra, norvégon meg másodikban, ami elég jól bejön csakhát kár azért az első félidős 23ért innen nem lesz meg sajna