Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 26 (26) összesen

Téma: Forma-1 2017

Senior Member Zozinho19 avatara
    Idézet Cesc18 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én Vettel győzelmét ajánlottam ki valamivel jobb oddson, de valóban, ez talán még annál is jobb.
    Láttam és az is brutál sanszos, de lévén szó technikai sportról és mert nálunk nem eseménytelenek a futamok az utóbbi években, így döntöttem a H2H mellett. Alapból azt gondolom, hogy Hamilton esetében könnyen benne lehet az is, hogy megadja magát a technika.

A mai futamra még ezek a H2H-ek mennek egy kis apróval: Räikkönnen és Bottas kötésben, eredő 1,96, Hülkenberg @2,4 és Palmer @2,15.
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2017.07.30 17:03 Oka: Eredmény

Hamilton- Vettel H2H Vettel , szorzó:2,65

Muszáj lesz nyerni a németnek, ha komolyan világbajnok akar lenni. A pontversenyt vezető pilóták rajtolnak az élről, fordított sorrendben. A brit autója a gyorsabb, viszont Vettel a stabilabb rajtoló. Hosszú, gyors pálya, ahol sok minden közbeszólhat! Vettel feje felett Damoklész kardjaként lebeg a rajthely büntetéses futamok lehetősége, így abban biztosak lehetünk, hogy minden tudásával a győzelemre fog törni. Ezt jelzi az is, hogy a Q3 utolsó pillanataiban rakta össze a 2. helyre jó időt. Mellesleg az is adhat némi nyugalmat, hogy megszületett az újabb szerződés a Ferrarival.
    Ami Hamiltont illeti, nála számíthatunk némi fáradtságra, amennyiben korán kelve megnézte a Mayweather- McGregor meccset. (Ha így tett, akkor kár volt érte!) Ezzel az időmérőn elért sikerével beállította M. Schumacher rekordját. Kérdés, hogy ez érzelmi oldalról lesz-e valamilyen hatással, hogy a F1 legnagyobb ikonját sikerült valamiben beérni.

Az időjárás előrejelzés szerint felhős ég alatt veszi kezdetét a futam, majd a felhőzet folyamatosan felszakadozik. Egy kicsi tévedés az időjósoktól és talán esik egy kis eső!

Az biztos, hogy a szorzópárt elnézve (1,35-2,65) a német sikere rejti magában az értéket.
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2017.08.27 16:34 Oka: Kiegészítés

Senior Member Cesc18 avatara
    Olasz Nagydíj

Mindkét autó pontszerző helyen végez (top10): Force India @ 1.66

Alapból a Force India az egyik legstabilabb, a Ferrari-Merci-Red Bull trói után a legjobbak. Ha nem akaszkodik össze Perez és Ocon akkor szinte rendre megvan a kettős pontszerzés. A múltkori csetepatéjuk után most már nem engedik egymással harcolni őket, így ez a rizikó faktor is kilőve. Miután a két Red Bullban motor alkatrészeket cseréltek, így 15 és 20 helyes büntit kaptak, vagyik a mezőny végéről indulhatnak majd. Ez így rögtön hat hely, amiből ugye kettőre pályázik a Force India. Nem, nem nézték be a bukik a Red Bull büntit, mert 1.72 a kettős pontszerzésükre, a Force India oddsát viszont szerintem elnézték. Ez nálam 1.50-nél nem több...főleg, ha azt nézem, hogy Monzában ismét a sebességen és a motorerőn lesz a főszerep, a Force Indiákban pedig merci motor dohog...

(Nem tudok róla, hogy Perez vagy Ocon kapna büntit, de várok kicsit hátha valaki új infóval szolgál)

Olasz Nagydíj

Alapból a Force India az egyik legstabilabb, a Ferrari-Merci-Red Bull trói után a legjobbak. Ha nem akaszkodik össze Perez és Ocon akkor szinte rendre megvan a kettős pontszerzés. A múltkori csetepatéjuk után most már nem engedik egymással harcolni őket, így ez a rizikó faktor is kilőve. Miután a két Red Bullban motor alkatrészeket cseréltek, így 15 és 20 helyes büntit kaptak, vagyik a mezőny végéről indulhatnak majd. Ez így rögtön hat hely, amiből ugye kettőre pályázik a Force India. Nem, nem nézték be a bukik a Red Bull büntit, mert 1.72 a kettős pontszerzésükre, a Force India oddsát viszont szerintem elnézték. Ez nálam 1.50-nél nem több...főleg, ha azt nézem, hogy Monzában ismét a sebességen és a motorerőn lesz a főszerep, a Force Indiákban pedig merci motor dohog...

(Nem tudok róla, hogy Perez vagy Ocon kapna büntit, de várok kicsit hátha valaki új infóval szolgál)
    Mégsem tudtak a Red Bull büntiről, ugyanis a jól sikerült kvali ellenére 1.72-ről 2.10-re ugrott az oddsuk, míg a Force Indiáé 1.66-ról 1.44. Mondjuk ahányszor megadta már magát a technika Verstappen alatt nem is csoda, hogy 1.72-t adtak...

Elég pofás 1.57-ért, hogy Kimi nem végez dobogón.

Olasz Nagydíj

(Nem tudok róla, hogy Perez vagy Ocon kapna büntit, de várok kicsit hátha valaki új infóval szolgál
    Mégsem tudtak a Red Bull büntiről, ugyanis a jól sikerült kvali ellenére 1.72-ről 2.10-re ugrott az oddsuk, míg a Force Indiáé 1.66-ról 1.44. Mondjuk ahányszor megadta már magát a technika Verstappen alatt nem is csoda, hogy 1.72-t adtak...

Elég pofás 1.57-ért, hogy Kimi nem végez dobogón.
    Jó futam volt, aludtunk, nyertünk

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •