Egy tuti tippre lenne szükségem kötelező kettős kötéshez, amely a Tippmixpron is elérhető! Segítsetek légyszi!
Adanaspor - Besiktas 0-2 LIVE Besiktas 1.01@
Szerintem ez tuti![]()
Bournemouth - Arsenal Bournemouth +2 1.40
Valencia - Celta Vigo X2 1.50
Szerintem nem lesz annyira sima az Arsenal meccs, mint amennyire sokan gondolják. A Bournemouth otthonában a Liverpool kikapott, míg a Tottenham döntetlent játszott a nagycsapatok közül, igaz sikerült kikapnia a Sunderland-től. Szóval én úgy gondolom, hogy ha nyer is az Arsenal akkor is nyögvenyelős meccsen fog max. 1 góllal de azon se lepődnék meg ha 1x körüli eredmény születne. 1.40-ért szerintem ez egy jó tipp. Én látok értéket ebben a tippben.
A Valencia meccsről szerintem nem kell sokat beszélni, X2-re 1,50-es tippért megéri fogadni szerintem.
Gl
winyesz
Szép kombi, gratulálok!
Esetleg a mai angol meccsre van valami tippetek?
Lord Mikkamakka eredeti hozzászólása
Köszi.
A mai angol meccset (Tottenham - Chelsea) kihagyom, ezzel is megspórolva egy kis pénzt. Nem igazán találtam a tippmixpro-n olyan oddsot amibe érdemes lenne egy kis zsetont beleinvesztálni. Ma úgy nyerek, hogy nem bukok.
winyesz
Elvileg papírforma kombi:
Liverpool - Plymouth Liverpool 1,09
Chelsea - Peterborough Chelsea 1,09
Lazio - Crotone Lazio 1,25
Juventus - Bologna Juventus 1,20
Villarreal - Barcelona Barcelona 1,50
Odds összesen: 2,67
A Liverpool és a Chelsea elvileg tuti, nemzetközi kupákban nem szerepelnek, így csak a bajnokságra és az FA kupára kell koncentrálniuk. A Lazioban mindig benne van a meglepetés, hogy otthon nem húzza be a tutit de hátha most sikerül hoznia a kötelezőt. A Juventusnak nem okozhat gondot a Bologna otthon még akkor sem ha Nagy Ádám parádés formában van.A Barcelona viszont ha nem nyer akkor nagyon lemarad a Real Madrid mögött, ami a bajnokságba kerülhet neki, ezért szerintem a legjobb csapatával fog kiállni és ha nem is simán de behúzza a meccset.