Oldal: 9 / 9 ElsőElső ... 789
Eredmény: 81 - 84 (84) összesen

Téma: Női kézilabda Európa-bajnokság 2016

Senior Member mr.blonde avatara
    Idézet Molni82 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Német - Roman meccsen megfordultak az arányok. Állitólag nem játszik Neagu. A némwt win talán kevés 1.5@, de más fogadások élhetnek.
    Román under 25.5. Vagy a legtöbb gólos félidő : német 1.83@
    A legfontosabb játékos hiányában akár egy 50 under is leeshet simán. De a kevés gól a románoknal boritékolható.
    Szerintem a Neagu az fix.

Romania replace left back Cristina Neagu and goalkeeper Paula Ungureanu.
    Player replacements - EHF EURO 2016 WOMENS

Egy német -1 szerintem sem annyira rossz választás, az under kapcsán annyi félelmem van, hogy az ilyen helyosztókra, bronzmeccsekre a nagy versenyeken már lanyhul a védekezése a csapatoknak. (?)

Senior Member Noemail avatara
    Én meccs előtt +1,5 románra tettem, de megmondom őszintén, hogy még a látottak ellenére is neccesnek tartom a tippem.

Senior Member Tomihmv avatara
    Kiváló döntő volt, méltó lezárása a tornának. Azért azt sajnálom, hogy Snelder egy egyszerű passzt nem tudott megcsinálni, s így Groot nem tudott gólt szerezni. Ha végül hosszabbításra került volna a sor, szerintem a hollandok megnyerték volna az Eb-t, de mindez csak spekuláció.
    Fura azt látni, hogy a hollandok ilyen rövid idő alatt felépítettek egy ilyen erős csapatot, pedig pár éve még teljesen amatőr státuszban működött náluk a kézilabda. Míg nálunk több évtizede profi körülmények között készülnek a csapatok, s most, amikor szinte minden sztárunk kidőlt vagy kiöregedett, nem volt egy olyan fiatal játékos(ok), aki(k)re lehetne a továbbiakban építeni.

Senior Member Molni82 avatara
    Idézet Tomihmv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kiváló döntő volt, méltó lezárása a tornának. Azért azt sajnálom, hogy Snelder egy egyszerű passzt nem tudott megcsinálni, s így Groot nem tudott gólt szerezni. Ha végül hosszabbításra került volna a sor, szerintem a hollandok megnyerték volna az Eb-t, de mindez csak spekuláció.
    Fura azt látni, hogy a hollandok ilyen rövid idő alatt felépítettek egy ilyen erős csapatot, pedig pár éve még teljesen amatőr státuszban működött náluk a kézilabda. Míg nálunk több évtizede profi körülmények között készülnek a csapatok, s most, amikor szinte minden sztárunk kidőlt vagy kiöregedett, nem volt egy olyan fiatal játékos(ok), aki(k)re lehetne a továbbiakban építeni.
    Én meg azt sajnálom, h a bírok nem adták meg az utolso jelenetnèl a jogos hétméterest.
    Amugy a golt is siman megadhattak volna.
    Uj szabaly: utolso percben elkuvetett szandekos szabalytalansag miatt az ellenfelnek 7 meteres itélendő.

Talan majd Rasmussen tud valami "csodát" tenni.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •