Betis-Barcelona +4 Betisre 1,30-as odds van. Sztem nevetségesen túl van árazva a Barca, legutóbbi két meccs megtette a hatását. 0-4-nél tét vissza, nem tudom elképzelni, hogy elmenjen, de a +3,5 is nagyon jó lehet.
Betis-Barcelona +4 Betisre 1,30-as odds van. Sztem nevetségesen túl van árazva a Barca, legutóbbi két meccs megtette a hatását. 0-4-nél tét vissza, nem tudom elképzelni, hogy elmenjen, de a +3,5 is nagyon jó lehet.
Ma az Eger-Primorje és az OSC-Szolnok vízilabdameccsekre is kínál élő fogadási lehetőséget az egyik vezető online iroda. (365)
Előbbi 19 órától a Digitv-n utóbbi 20:30tól az M4-en lesz élőben látható
Eger-Primorje meccsén kevés gólt várok, mindkét csapatnak nagy a tét, de a bukik 16,5-re tették a linet, ami alacsony. Ha élőben az elején felmegy 17,5-re esetleg 18,5-re azt 3/10-ben illetve 5/10-ben ajánlom.
Szerk.: 19:30 az Eger-Primorje
Utoljára módosítva: Andersson04 által: 2016.04.30 20:20
F1 kapcsán, nem volt időm írni. Nézegettem volna máshol h2h-eket, de nem találtam, viszont az teljesen egyértelmű volt, hogy a mixpro nem reagált az 5 helyes rajtbüntetésre. Mint látható, most 1.65-2.00, nem valószínű, hogy azért adtak 2.70-et Kimire mert abban reménykedtek, hogy rosszul szerepel az időmérőn. Ez egy kőkeményen +ev-s tipp volt. Hozzáteszem a legutóbbi futamon Hamilton hasonló büntetésére is nagyon lassan reagáltak, szóval erre érdemes figyelni.