Helló! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ezekre a meccsekre, amik megjelennek a főoldalon, ingyenesen lehet tippelni vagy sem?(ezekre gondolok) várom válaszotokat! Köszönöm!pizap.com14502833571401.jpg
Helló! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ezekre a meccsekre, amik megjelennek a főoldalon, ingyenesen lehet tippelni vagy sem?(ezekre gondolok) várom válaszotokat! Köszönöm!pizap.com14502833571401.jpg
Ezekre és további meccsekre ingyenesen tudsz tippelni a tipp gombra kattintva. A tippjeid bekerülnek a különféle tippjátékok rangsoraiba, amelyekkel ajándékokat nyerhetsz.
Marathonbet ajánlott terem csak mert elég jó oddsokat látok rajta, de még soha nem keveredtem az oldalukra.
Készítettem egy számítási példát is:
A magasabb oddsokat is sok esetben mintha sokallnák a csapatok és nem akarják megadni. Sokszor még az 1,5 vagy 1,6 sem jön be, amin a 2 vagy 2,5-szeres is meglehetne.
A profitippen nekem is -3-as a ROI-m már vagy 200 tipp óta.
Végül is a Bayernen lehetett volna nyerni most is 8 % körül, de a 30-40% be szokott jönni általában. Ha 3-at nyerek és 1-et vesztek akkor meg nem nyertem csak kb. 10%-ot és 4 mérkőzést kockáztattam. De ha 4-ből csak 2-ő jön be, akkor már bukóban is vagyok. A mostani szériájuk az éppen ilyen.
Ez a 30-40% nyereség ez kevés ahhoz, hogy növekedjen a tőkém, leglább 60% 70% kellene átlagosan, hogy meglegyen a minimális növekedéshez.
Ezért nem sok egy-egy mérkőzésre akár az 1,8 vagy 2 feletti odds hosszú távon nézve, mert a bukó az leviszi és lesz olyan mérkőzés, ami nem fog bejönni és így sem garantált a növekedés hosszú távon.
Én hosszú távon ezt nem is tudom csinálni, mert csak néhány mérkőzést tudok megjátszani. A stresszt nem igazán bírom feldolgozni egy idő után.
Például most a Bilbao már vezet a Granada ellen hazai pályán.
Mikor meg a Granada ellen játszottak idegenben és a Granada volt az utolsó helyezett, akkor meg vesztettek 2-0-ra. Miért nem tudták azt a mérkőzést megnyerni, eléggé gyengén is játszottak akkor ez is érthetetlen.
Azon meg buktam 150 ezret, ezt meg nem fogadtam meg, mert nem volt hozzá hangulatom, meg most szerkesztem a rovatot is.
Akkor most mégis megbízhatóak vagy akkor mi van. Egyébként gondoltam, hogy be fog jönni.
Ezt én is tapasztaltam már akár saját magamon is, hogy idegenben sokkal nehezebb a helyzet mint hazai pályán. Idegenben védekezni mennek a csapatok, nem tudnak olyan jól támadni, sokkal passzívabbak.