Oldal: 6 / 6 ElsőElső ... 456
Eredmény: 51 - 57 (57) összesen

Téma: Általános kérdések

Junior Member
    Helló! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ezekre a meccsekre, amik megjelennek a főoldalon, ingyenesen lehet tippelni vagy sem?(ezekre gondolok) várom válaszotokat! Köszönöm!pizap.com14502833571401.jpg

Administrator Admin avatara
    Idézet felipemassa81 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Helló! Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ezekre a meccsekre, amik megjelennek a főoldalon, ingyenesen lehet tippelni vagy sem?(ezekre gondolok) várom válaszotokat! Köszönöm!pizap.com14502833571401.jpg
    Ezekre és további meccsekre ingyenesen tudsz tippelni a tipp gombra kattintva. A tippjeid bekerülnek a különféle tippjátékok rangsoraiba, amelyekkel ajándékokat nyerhetsz.

Member
    Marathonbet ajánlott terem csak mert elég jó oddsokat látok rajta, de még soha nem keveredtem az oldalukra.

Member
    Idézet moroska1 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Marathonbet ajánlott terem csak mert elég jó oddsokat látok rajta, de még soha nem keveredtem az oldalukra.
    Nem vagyunk az országok közötti listában a reg oldalon...

Senior Member
    Készítettem egy számítási példát is:
    A magasabb oddsokat is sok esetben mintha sokallnák a csapatok és nem akarják megadni. Sokszor még az 1,5 vagy 1,6 sem jön be, amin a 2 vagy 2,5-szeres is meglehetne.
    A profitippen nekem is -3-as a ROI-m már vagy 200 tipp óta.
    Végül is a Bayernen lehetett volna nyerni most is 8 % körül, de a 30-40% be szokott jönni általában. Ha 3-at nyerek és 1-et vesztek akkor meg nem nyertem csak kb. 10%-ot és 4 mérkőzést kockáztattam. De ha 4-ből csak 2-ő jön be, akkor már bukóban is vagyok. A mostani szériájuk az éppen ilyen.
    Ez a 30-40% nyereség ez kevés ahhoz, hogy növekedjen a tőkém, leglább 60% 70% kellene átlagosan, hogy meglegyen a minimális növekedéshez.
    Ezért nem sok egy-egy mérkőzésre akár az 1,8 vagy 2 feletti odds hosszú távon nézve, mert a bukó az leviszi és lesz olyan mérkőzés, ami nem fog bejönni és így sem garantált a növekedés hosszú távon.
    Én hosszú távon ezt nem is tudom csinálni, mert csak néhány mérkőzést tudok megjátszani. A stresszt nem igazán bírom feldolgozni egy idő után.

Senior Member
    Például most a Bilbao már vezet a Granada ellen hazai pályán.
    Mikor meg a Granada ellen játszottak idegenben és a Granada volt az utolsó helyezett, akkor meg vesztettek 2-0-ra. Miért nem tudták azt a mérkőzést megnyerni, eléggé gyengén is játszottak akkor ez is érthetetlen.
    Azon meg buktam 150 ezret, ezt meg nem fogadtam meg, mert nem volt hozzá hangulatom, meg most szerkesztem a rovatot is.
    Akkor most mégis megbízhatóak vagy akkor mi van. Egyébként gondoltam, hogy be fog jönni.
    Ezt én is tapasztaltam már akár saját magamon is, hogy idegenben sokkal nehezebb a helyzet mint hazai pályán. Idegenben védekezni mennek a csapatok, nem tudnak olyan jól támadni, sokkal passzívabbak.

Senior Member varin avatara
    Idézet szabivill eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Például most a Bilbao már vezet a Granada ellen hazai pályán.
    Mikor meg a Granada ellen játszottak idegenben és a Granada volt az utolsó helyezett, akkor meg vesztettek 2-0-ra. Miért nem tudták azt a mérkőzést megnyerni, eléggé gyengén is játszottak akkor ez is érthetetlen.
    Azon meg buktam 150 ezret, ezt meg nem fogadtam meg, mert nem volt hozzá hangulatom, meg most szerkesztem a rovatot is.
    Akkor most mégis megbízhatóak vagy akkor mi van. Egyébként gondoltam, hogy be fog jönni.
    Ezt én is tapasztaltam már akár saját magamon is, hogy idegenben sokkal nehezebb a helyzet mint hazai pályán. Idegenben védekezni mennek a csapatok, nem tudnak olyan jól támadni, sokkal passzívabbak.
    Nem lehet egy meccsekből következtetni semmire... Ráadásul pont a baszkok nagyon gyengék idegenben. Ráadásul a La Ligában messze nincsenek akkora különbségek az 5-6. helytől lefelé, mint más bajnokságokban.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •