Ezt az úszás topikot találtam csak, ezért ide írom. Kenderesire nem reagált az állami iroda és az előfutamok előtti oddsok aktuálisak most is. Közben viszont lementek a délelőtti futamok, ahol egyáltalán nem mozgott jól és kiderült, hogy szalagszakadása van és egyből a vb után operálják. Csak a 11. idővel jutott tovább, erős előfutamban fog a szélen úszni, úgyhogy a hullámokat is kaphatja középről. Fejfájásra panaszkodott és vizet is nyelt úszás közben, ami nem túl jó előjel. Egy ilyen sérüléssel könnyen szétesik a mozgása és nem halad úgy, ahogyan szeretné. Nagyon jó idővel kvalifikált a vb-re, de Milákot még teljesen egészségesen se tudná verni szerintem. Le Clos-sal, Seto-val csatázna alapesetben az érmekért, de így sérülten szerintem nagy érték rejlik abban, hogy rajtuk kívül még egyvalaki megelőzi és nem lesz az első négyben. Ha nem sikerül nagyot javulnia, és éppen csak bejut a döntőbe akkor még a helyezési határok is átírásra kerülhetnek a tippmixprón, ezért védhetővé is válhat a fogadás a nagyobb odds miatt. Ha mindezek ellenére mégis nagyot úszik az elődntőben és reális lehet az érem számára, akkor még csökkenthetjük a kockázatot, ha megfogadjuk a 3-4. helyezést is.
Mindezeken körülményeket egybevéve nálam ezen az oddson ez jelenleg 10/10.