Holnapi tippek?
Holnapi tippek?
A főoldalon lévő kombi szerintem jönni fog. További fogadasokat eloben fogok tenni.
Holland és norvég 1-5 gólos win szóba jöhet, Tippmixprón tehető. Én raktam.
GL!
Ha 0-2 az ellenfél javára a mérkőzés elején, akkor nem szabad megrakni a norvégok győzelmét. 0-2 volt a svédek ellen is, ott sem bírták a végjátékot. Micsoda összefüggés.
Nem volt rossz világbajnokság, de elég sok csapat alulmúlta önmagát.
Bocs, hogy csak most írok. Nekem nem tetszett. Ennek több oka van, nyilván a legfontosabb az, hogy számomra buktás lett. Az elmúlt 5 nagy versenyt tekintve a legrosszabb lett. Élőkkel sikerült javítgatni, de összességében bizony buktás ((
Több meglepetés volt, illetve annyira engem most nem is kötöttek le a meccsek. Remélem, hogy az Eb jobb lesz. Remélem, hogy te sikeresebb vb-t zártál.
Banik Most - Zilah hazai
1,8
A szívós csehekre teszek, akik a Larvik ellen X-eltek az előző fordulóban. A románokat bár a nagyvezér irányítja, azért hazai pályán a Most eléggé meggyőző, sokat is készültek a meccsre, sokat videóztak, illetve egy magabiztos sikerrel hangoltak a meccsre a házigazdák.
Szia, ideiglenes szünet van, vagy van folytatás, csak itt nincsenek közölve a tippek?
Szia!
Itt már nem tervezem a tippközlést. Többek között az elsősorban egyre több munka és az ezzel arányosan egyre kevesebb szabadidőm miatt.
https://logibet.com/hu/tipster/Noemail itt követhetők a tippjeim.