Eredmény: 1 - 6 (6) összesen

Téma: Sport Shop

Member

Sport Shop

Tisztelt Szerkesztőség!
    Először is szeretném leszögezni,hogy nagyon szeretem a 63.hu oldalt,minden nap többször fölnézek,híreket olvasok,fórumokat böngészek,tippelek a tippligákon,egyszóval király az oldal!
    Ami viszont nem annyira tetszik az a Sport Shop kezelése! Már egy pár hete volt téma,hogy nem válaszoltak az üzenetekre,pedig vásárolni szerettem volna,érdekük lett volna,hogy visszaírjanak! Oké,választottam egy nadrágot,hogy le tudjam vásárolni az 5000Ft-os ajándékomat! Nemsokkal utána föl is hívtak,hogy hétfőn(valamikor november eleje) hozzák a nadrágot! Persze egész héten nem jött,egy hétre rá jött a futár! Mondta,hogy 4.990Ft-ot kér! Akkor visszaküldtem vele,mondván nekem azért nem kellene fizetni! Pedig a rendelésnél a közlemény rovatba fel volt tüntetve az 5000Ft os nyereményem,ráadásul a telefonon is beszéltük az Úrral,hogy ingyen lesz a naci! Szóval kicsit elkeseredtem,fogalmam sincs mikor lesz meg a rendelésem!
    Számtalanszor rendeltem már neten,mindig minden rendben volt,hozták időben a cuccot!
    Nem kötözködni akartam,csak ha van rá mód,kicsit javítsanak a Shop működtetésén,hogy mások ne járjanak így és ne menjen el a kedvük a rendelésektől!
    Akinek van tapasztalata a rendeléssel kapcsolatban,kérem ossza meg!
    Mindenkinek további kellemes hétvégét!

Administrator Admin avatara
    Köszönjük a visszajelzést. Valóban előfordult néhány esetben, hogy a nyeremény kuponok beváltása nem zökkenőmentesen történt. Ennek oka, hogy a shop termékek közvetítésért felelős partner nem kommunikálja megfelelően a futárcég felé, hogy a kiszállított termékek már fizetve vannak. Amennyiben mással is hasonló eset történne, semmiképp se fizessen a termékért, küldje vissza a futárral és jelezze nekünk a problémát, hogy a futár újra kiszállíthassa. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, felvettük a kapcsolatot a partnerünkkkel, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő.

Member Yossarian avatara
    Én is kuponnal hétfőn rendeltem, ma(szerda) reggel már meg is érkezett és pénzt se kértek, úgyhogy minden rendben és gyorsan zajlott. Ezúton is köszönöm a nyereményt!

Junior Member
    én is igy jártam nem is akartam kifizetni de még azzal fenyegettek hogy be is perelhetnek!

Member
    Sziasztok!
    Nekem csak most tűnt fel,hogy megszűnt a Sportshop! Akkor ezzel együtt megszűntek a totó/goltotó 5000Ft-os nyeremények is? Vagy más módja lesz a nyeremények kifizetésének?

Junior Member
    Tisztelt Cím!
    Érdeklődök, hogy lesz-e még az idén Sportshop a honlapon? Mizuno széles választéka és kedvező ára érdekelne engem. Köszönettel:

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •