Oldal: 5 / 6 ElsőElső ... 3456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 41 - 50 (53) összesen

Téma: Skrill

Junior Member
    Ohh elnézést kérek, egyszerűen csak számomra "banki készpénzes utalás kizárva" . Szóval az van hogy te bementél a rafiba és befizeted rafiban skrill folyó számlájára az összeget. De én vagyok a barom hogy előtte 10 percet nem szánszrá hogy útána néz legalább.

Junior Member
    Idézet pakline eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ohh elnézést kérek, egyszerűen csak számomra "banki készpénzes utalás kizárva" . Szóval az van hogy te bementél a rafiba és befizeted rafiban skrill folyó számlájára az összeget. De én vagyok a barom hogy előtte 10 percet nem szánszrá hogy útána néz legalább.
    Nem...tévedésben vagy.Te csak szimplán azért vagy barom,mert ilyen az alaptermészeted,és mert nem bírod az építő jellegű kritikát.Ha már ennyire belemerültünk,és mert téged ennyire érdekel,én meg azért vagyok az,mert egy szellemileg alattam lévő,okoskodó taplóval leállok vitázni olyasvalamin,amihez szembetűnően fingja nincs annak,aki megpróbálja osztani az észt.
    Mint mondottam volt (célzok itt a privát üzenetre) balféknek pedig szólítsd jóapád,-aki lemenekült a szénbányába dolgozni,mert annyira paraszt volt,hogy úgy kilógott a kapa a szájából,hogy szántani akartak vele-,amiért összeszűrte a levet jóanyáddal-aki a Hazai fésűsfonóban csak orális tevékenységet tudott folytatni,mert verbálisan mikor kinyitotta a száját,akkor megmaradni nem lehetett mellette,és hát a fonáshoz sem értett annyira,-és sajnos te lettél kettejük elszomorító végterméke.Nem utolsó sorban pedig kérlek tanulj meg helyesen írni is-ha már ott van a hülyék számára a kisegítő is (igen számodra).
    Ha tudok még építő jellegű kritikával segíteni a számodra,kérlek írj bátran barátom,legott válaszolok amint időm engedni fogja.

Junior Member
    Abból keletkezett ezaz egész félre értés, hogy te készpénzes utalásnak hívod a pénztári befizetést...
    Nos én nem vagyok hülye az egészhez, valójában ez rólad mondható el.
    Tudod én ebből élek, ígyaz 4 éve fizettem be útoljára. De alap dolog ha valahova befizetek mindig utánna járok előtte.

Junior Member
    látom azóta sem tudtam építeni a helyesírásod...a kisegítő is hiába....
    -tudod,én nem is mondtam,hogy utána néztem,és egy helyen sem említettem meg,hogy el is olvastam mindent-sőt,angolul sem tudok....viszont magyarul jól értek,még ha dadogok is olykor-olykor.
    a készpénzel történő befizetés egy pénztárnál olvasatomban egyenlő a készpénz utalásával (küldésével).
    azt is egészen jól értelmeztem,mikor Te oly nagy mellénnyel javallottad felém,hogy álljak el a sportfogadástól,mert nem megy az nekem (vélelmem szerint kettőnk statisztikáin azért látszik némi különbség-bár te jóval régebbi tag vagy mégis a béka segge alatt leledzik a fogadótőkéd,ami arra enged sejtetni engem,hogy a való életben 4 éve a pénzt szórod nagyiparban az ablakon).
    következő körben balf-nak szólítottál (igaz én erre neked okot nem adtam-se felhatalmazást hogy becézz),így csodálkozol azon,hogy kocsisnyelven regélek feléd.
    töki...szerintem ezt itt zárjuk le,mert úgy hiszem kettőnk között mély szakadék tátong...és te vagy alul sajnos.

Junior Member
    Elnézést kérek, rossz napom van. Az ilyeneknek mint te nagyon szívesen meg veszem a számláit verifly skrillel és bónuszokat nem használtad ki bármikor adok a számládért 100k-t. És ezzel csak téged mentelek meg.

Junior Member
    Piaci ára kb. ennyi... Ennyit minden "okos" embernek meg ér.

Junior Member olics avatara
    ******-ről lehet küldeni pénzt skrill-re?

Junior Member
    Hogyan kell a Pinnacle-re befizetni Skrill-ről? Odáig eljutok hogy autentikációt kér, 6 jegyű számot, ami valószínűleg nem a 6 jegyű Skrill azonosító, mert nem fogadja el. Érdekes, hogyha a nem jelölöm be a Pin-t azonosításra, akkor egy lenyíló ablakban choose a card szöveggel a telefonszámom jelenik meg, meg egy üres mező, ahová egy hatjegyű azonosítót vár. Nem történik semmi, beírom a Skrill azonosítómat, közli hogy nem Ok és küld SMS-ben egy hatjegyű számot. Beírom azt is, közli hogy nem Ok, majd küld egy másik 6jegyű azonosítót, ami szintén nem Ok, majd előbb-utóbb írja, hogy változtassak jelszót a Skrillen. Sehol egy leírás, segítség semmi. Lehet még a Srill-el befizetni valahová egyáltalán?

Senior Member mr.blonde avatara
    Idézet afterforever eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hogyan kell a Pinnacle-re befizetni Skrill-ről? Odáig eljutok hogy autentikációt kér, 6 jegyű számot, ami valószínűleg nem a 6 jegyű Skrill azonosító, mert nem fogadja el. Érdekes, hogyha a nem jelölöm be a Pin-t azonosításra, akkor egy lenyíló ablakban choose a card szöveggel a telefonszámom jelenik meg, meg egy üres mező, ahová egy hatjegyű azonosítót vár. Nem történik semmi, beírom a Skrill azonosítómat, közli hogy nem Ok és küld SMS-ben egy hatjegyű számot. Beírom azt is, közli hogy nem Ok, majd küld egy másik 6jegyű azonosítót, ami szintén nem Ok, majd előbb-utóbb írja, hogy változtassak jelszót a Skrillen. Sehol egy leírás, segítség semmi. Lehet még a Srill-el befizetni valahová egyáltalán?

Verifikálva van a számlád teljesen? Ha nincs, vagy csak részlegesen, akkor lehet az a bibi. Nekem működik egyébként, de ilyen hatjegyű számsor nálam nincs, a nyolc jegyű account number kell meg a mél.

Egyébként szerintem nyugodtan írj a supportnak, meg fogják mondani mi a gond.
    customerservice@pinnacle.com

Member reptile avatara
    Ezt a pinnacle vagy a skrill oldala csinálja? a skrill számládat email címmel azonosítod és jelszó vagy 6 jegyű pinnel tudsz belépni.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •