Oldal: 4 / 6 ElsőElső ... 23456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (53) összesen

Téma: Skrill

Junior Member
    Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne,hogy helyesen megadom a felhasználónevet és jelszót,tovább is enged,ahol kéri a tokenes jelszavam,azt is jól megadom,és utána pedig azt írja ki, hogy rossz a jelszó vagy a felhasználónév. Régóta használom a skrillt,soha ilyen problémám nem adódott. A support pedig botrány,amit művel,1 hónapja nem képesek egyetlen levelemre se válaszolni,már legalább 5ször írtam nekik...

Member
    Ide írj egy levelet ez VIP ügyfeleknek van fenntartva help-vip@skrill.com .
    Valószínüleg a tokent kell újra szinkronizálni. Amit a supp majd kikapcsol és belépésnél újra szinkronizálhatod.
    Valamikor megnyotad véletlenül ez a probléma.

Junior Member
    Írtam erre a címre,amit megadtál.Válaszoltak is,kérték,hogy küldjem be a dokumentumokat,meg is tettem,de legalább 2hete semmi válasz és változás. Újra írtam erre a címre,de akkor már válaszlevélre se méltattak.Elképesztő,hogy mit meg nem engednek maguknak olyan ügyféllel szemben,aki rendszeres használója volt a skrillnek és kártyával is rendelkezik...

Junior Member
    Sziasztok!

Az ügyben írok, hogy meg tudom-e változtatni Skrill fiókom pénznemét.

Köszönöm

Junior Member
    Sziasztok!
    Végigolvastam a bejegyzéseket ebben a topicban,és felháborító amit a Skrill supportja művel.Már több mint egy hete küldtem pénzt a fiókomra,ami a Skrillhez be is érkezett,de azt a számlámra nem teszik fel azóta sem (banki utalással történt befizetésről van szó).Azóta több levelet is küldtem nekik aminek kb 10%-ra adtak választ,illetve elláttak instrukciókkal,hogy töltsem fel a szükséges dokumentumokat.Nos,én eleget is tettem ennek,majd vártam türelmesen 2 napot,ámde semmi sem történt.Ekkor ismét levelet írtam nekik (3x küldtem el nekik mire egyszer választ kaptam),azzal,hogy újabb dokumentumokat kell letöltenem,elvinnem a bankba ahol fel lett adva a pénz,ott kitöltetnem velük,majd a kitöltött,pecséttel ellátott példányt töltsem fel nekik...Kérdem én:Mi a fenéért töltették fel velem az összes személyi dokumentumomat a befizetést igazoló számlával,ha nem tudják abból 100%-ig beazonosítani,hogy a befizető igenis teljes mértékben megegyezik azzal a majommal,aki náluk már több mint egy hete reklamál,mert nem találja a saját pénzét a saját számláján!?És még a magyarokra mondják azt hogy bürokraták!Szégyen amit ezek megengednek maguknak a Skrill-nél.

Junior Member
    Szerintem hagyd a francba a sportfogadást! Ha arra nem vagy képes hogy normálisan kitölts egy papírt (utalásnál) akkor ez nem neked való.

Administrator Admin avatara
    Idézet terrorista eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Végigolvastam a bejegyzéseket ebben a topicban,és felháborító amit a Skrill supportja művel.Már több mint egy hete küldtem pénzt a fiókomra,ami a Skrillhez be is érkezett,de azt a számlámra nem teszik fel azóta sem (banki utalással történt befizetésről van szó).Azóta több levelet is küldtem nekik aminek kb 10%-ra adtak választ,illetve elláttak instrukciókkal,hogy töltsem fel a szükséges dokumentumokat.Nos,én eleget is tettem ennek,majd vártam türelmesen 2 napot,ámde semmi sem történt.Ekkor ismét levelet írtam nekik (3x küldtem el nekik mire egyszer választ kaptam),azzal,hogy újabb dokumentumokat kell letöltenem,elvinnem a bankba ahol fel lett adva a pénz,ott kitöltetnem velük,majd a kitöltött,pecséttel ellátott példányt töltsem fel nekik...Kérdem én:Mi a fenéért töltették fel velem az összes személyi dokumentumomat a befizetést igazoló számlával,ha nem tudják abból 100%-ig beazonosítani,hogy a befizető igenis teljes mértékben megegyezik azzal a majommal,aki náluk már több mint egy hete reklamál,mert nem találja a saját pénzét a saját számláján!?És még a magyarokra mondják azt hogy bürokraták!Szégyen amit ezek megengednek maguknak a Skrill-nél.
    Kérlek, írd meg a Skrill email címed és megpróbálunk segíteni az ügy mihamarabbi rendezésében.

Junior Member
    Idézet pakline eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem hagyd a francba a sportfogadást! Ha arra nem vagy képes hogy normálisan kitölts egy papírt (utalásnál) akkor ez nem neked való.
    Töki...a baj az,hogy ad1 fogalmad nincs miről írsz (ha jól sejtem nem a sportfogadásról esett szó a hozzászólásomban),ad2 eleve nem lehetett volna utalni bankból készpénzt a számlára!Ez számomra csak később derült ki sajnos.A probléma tárgya az számomra,hogy mióta elküldtem,a pénzem be van nyelve...ugyanis se a skrill,se a raiffeisen nem áll a helyzet magaslatán ha segítségnyújtásról van szó!Most jöttem vissza a raiffeisen bankból,ahova a skrill vissza küldött egy olyan nyomtatvánnyal (banki igazolás) amit a raiffeisen bank ki sem tölthet!Na...akkor kérdem én ki itt az aki egy papírt nem tud kitölteni?!(A másik fele hogy ha te bebattyogsz egy banka,hogy utalj drágaság,akkor neked csak a személyes okirataidat,a címet ahova küldöd.jelen esetben a személyes ID-et-,meg a kis pénzedet kell előkészítened,minden mást az ott ülő kedves ügyintéző tölt ki,és nem TE).Vélelmem szerint ha valamihez itt valaki nem értett,akkor az te vagy barátom,és nagyon nem szeretem,mikor buta emberek okosítják ki az embert.

Junior Member
    Kedves terorrista!

Miért ne lehetne készpénzt utalni skrill-nek? Valószínűleg az id-t nem írtatad be közleménybe, ha ez a helyzet 30-nap és vissza kapod a pénzed. Egy szóval nem skrill és nem is Rafi a balf.. hanem te.

Junior Member
    Idézet pakline eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kedves terorrista!

Miért ne lehetne készpénzt utalni skrill-nek? Valószínűleg az id-t nem írtatad be közleménybe, ha ez a helyzet 30-nap és vissza kapod a pénzed. Egy szóval nem skrill és nem is Rafi a balf.. hanem te.
    Mint mondottam volt,amihez nem értesz barátom,ne kontárkodj bele...ha értenél hozzá,eleve fel sem teszel buta kérdéseket:"Miért ne lehetne készpénzt utalni skrill-nek?"-sajnos ehhez a részéhez már értek...ugyanis a számlára csakis elektronikus úton kerülhet fel összeg (banki készpénzes utalás kizárva).és nyugodj bele (csak hogy tudj aludni) hogy az ID ott van a közlemények rovatban.
    A probléma még mindig az,hogy hiába az ID,hiába hogy én vagyok az én,és hiába hogy ott van a pénz-mert nem kerül fel a számlára.De hidd el,nálam,és nálad okosabb emberek próbálnak az ügyben segíteni,épp ezért barátom,ha pozitív dolgot nem tudsz az ügyhöz tenni,hanem csak a klaviatúrád tudod feleslegesen butaságok miatt koptatni,kérlek,tartsd meg magadnak a butaságaidat.
    A "balfékségről" pedig röviden ennyit...tudod,a soraid után tényleg nagyon tudom sajnálni azt,hogy Dorogon bazárták azt a fránya szénbányát-no comment.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •