Itt mindent megkérdezhetsz a Skrill (Moneybookers) online pénztárcával/számlával kapcsolatban: ajánlott devizanem, liminövelés, lakcím hitelesítés, Skrill Mastercard kártyaigénylés...
Itt mindent megkérdezhetsz a Skrill (Moneybookers) online pénztárcával/számlával kapcsolatban: ajánlott devizanem, liminövelés, lakcím hitelesítés, Skrill Mastercard kártyaigénylés...
Szép napot!
Regeltem a Skrillre a megfelelő előírások teljesítésével, viszont a bónuszom még nem érkezett meg. Mi lehet a probléma?
A feltételek teljesítése után elvileg 1 munkanapon belül megérkezik a számlára a 10 euró, de előfordulhat néhány napos csúszás.
Ha a megadott időn belül nem érkezik meg az összeg, küldd el nekünk az info@hatharom.hu címre a Skrill email címedet és utánanézünk.
Sziasztok!
Ha a családban már van MB számla és arról utalnék át az újra akkor jogosult leszek a 10 eurora?
Heló.
Az lenne a kérdésem, hogy ebben az akcióban külföldiek is részt vehetnek?
Nyitottam Skrill számlát. Ha meg szeretném adni a Skrill címemet, akkor a megfelelő mezőbe azt az e-mail címet kell írnom, amivel nyitottam a számlát? Ahhoz, hogy a számlát használni tudjam, meg kell csinálnom a lakcím vagy bankszámla hitelesítést, vagy az csak bizonyos funkciókhoz feltétel? Előre is köszönöm a válaszokat.
Igen, azt kell beírnod.
A lakcím, illetve bankártyahitelesítés a Skrill-limited növeléséhez szükséges. A kezdeti - viszonylag alacsony - limittel a regisztrációt követően már használhatod is a Skrill-számlád. Tehát, ha a regisztráción túl vagy, akkor már küldheted is nekünk a számlád e-mail címét.
Üdv mindenkinek
Több mint egy hete regiztem, befizettem 300 ft-ot a SKILL számlámra, és még nem érkezett meg sem a 300 ft sem a bónus 10 dollár.
Meddig kell várni türelmesen??
Vagy esetleg más fórumhoz is kell forduln??