Ide jöhet minden ami a hatharom.com tippjátékaival kapcsolatos.
Ide jöhet minden ami a hatharom.com tippjátékaival kapcsolatos.
Gratulálunk a szombati Dortmund-Bayern tippjáték nyerteseinek, a díjazottak emailben vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Tipp feladásának ideje - Tipp - Nyertes - Díj
11/9/2018 16:45 - Lewandowski - nyerek500 - Dortmund vagy Bayern-sál
11/9/2018 16:49 - Lewandowski - oakland23 - Hatharom.com póló
11/9/2018 16:51 - Lewandowski - bjani55 - Hatharom.com póló
Köszönöm szépen a nyereményt! Nagyon örülök a pólónak!!!![]()
Üdv! A magyar válogatott meccseihez kapcsolódó tippjáték egyik feltétele volt a számlára történő befizetés. Ezt meg is tettem, a 'Már be is fizettem a számlámra' üzenet viszont nem jelenik meg, nem tudom bepipálni. Továbbá "Az azonosítódat elmentettük, de a bet365 jelenleg nem járul hozzá ennek publikus visszaigazolásához." üzenet jelenik meg. Remélem ezek nem jelentenek problémát a feltételek teljesítéséhez.
A Nemzetek Ligája tippjátékunkon összesen 33 díjazott volt, a leggyorsabb hives.gabor nicknevű felhasználónk volt, ő nyerte a magyar válogatott mezt. Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak. A hatharom.com ügyfélszolgálata hamarosan felveszi a nyertesekkel a kapcsolatot.
Az aktuális tippjátékunk az indoklásos tippliga, jó játékot kívánunk mindenkinek.
Köszönöm szépen !
Nem lesz időrendes lista, mint az előzőnél? Érdekes lehetne mennyin múlott.
Sziasztok!
A Logibet-kérdőív "játékon" a három szerencsés nyertes, akik egy hónapos LB-előfizetést nyertek:
Blacksheep
Baseballfan
David4411
Őket e-mailben értesítjük, illetve néhány napon belül az előfizetés is jóváíródik.