Meg játszva, hajrá gólok és ne csak kettő!
Meg játszva, hajrá gólok és ne csak kettő!
Sziasztok! Nem jött össze a mindenit de holnap harcba szálunk a nyerő tippért! Nem adjuk fel!
Ez lett a végeredmény!
KTP 1:1 Ekenas
Sziasztok! Ma Kolumbiai bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Quindio - Tigres mérkőzés!
Quindio jelenleg első helyen áll a csoportban! Hazai pályán (1-1-0) eredménnyel (3:2) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén több játékos egy gólos a csapatban!
Tigres jelenleg utolsó negyedik helyen áll a csoportban! Idegenben (0-0-2) eredménnyel (2:4) gólaránnyal áll!
Gólszerzés terén két játékos egy gólos a csapatban!
Egymás ellen (9-5-2) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Quindio továbbjutásért harcol ami hazai pályán győzelmével valóra is válhat!
Tigres küzdős csapat és nem könnyen adja meg magát!
Legfontosabb viszont a két csapat egymás elleni mérkőzéseik rendre szoros eredményt hoznak mint az utolsó kettő mérkőzésük is!
Ebben a mérkőzésben nagyon benne van egy szoros de Quindio győzelem ahol nem várható sok gól!
Nagyon szeretem a sok gólos mérkőzéseket hiszen az az igazi foci de ebben a mérkőzésben benne van a következő eredmény és igen sok érték van benne!
Tippem a következő!
29870 H Dep. Quindio - Tigres Bogota Kevesebb, mint 1,5 (Gólszám 1,5) 2,46
A tippmix kínálatában van a mérkőzés!
A mérkőzés (22:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Meg játszottam, ide sem írom a szokásos 2 gólt
Sziasztok! Sikeresen jött a tipp!
Ez lett az eredmény!
Quindio 1:0 Tigres
Sziasztok! Ma Nigériai bajnoki mérkőzés magamért és tippelő társaimért akik értéket látnak benne!
Nasarawa - Abia Warriors mérkőzés!
Nasarawa jelenleg (13) helyen áll a bajnokságban! Hazai pályán (10-5-0) eredménnyel (21:8) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a (8) helyre jó a csapatnak!
Gólszerzés terén egy kiemelkedő játékos (9) gólos viszont igen sok játékos (2-3) góllal járult hozzá csapata győzelmeihez!
Abia Warriors jelenleg (14) helyen áll a bajnokságban! Idegenben (1-2-11) eredménnyel (10:20) gólaránnyal áll! Ez a teljesítmény a (12) helyre jó a csapatnak!
Gólszerzés terén két játékos emelkedik ki (8) illetve (10) góllal viszont több játékos (2-3) gólos a csapatban!
Egymás ellen (4-1-4) eredménnyel állnak!
Tippemnél figyelembe vettem Nasarawa fantasztikus hazai teljesítményét és utolsó öt hazai mérkőzéséből négy mérkőzést megnyert!
Abia Warriors nem a legjobb teljesítményt mutatta az utolsó öt mérkőzésén hiszen négy mérkőzését elveszítette!
Legfontosabb viszont mindkét csapat számára a mérkőzés megnyerése hiszen így egy biztonságosabb középmezőnybe jutna a csapat mert a hátsó rész igen szoros és a kiesés is jöhet a vereség miatt!
Nagy motiváció mindkét csapat számára a mérkőzés megnyerése és ez hozni fogja a gólokat!
Tippem a következő!
2022.06.01.hatharom.PNG
A bet365 található!
A mérkőzés (17:00) kezdődik!
Továbbra is egyesben ajánlom a tét bankrollunk (3%)
Jó tippelést és nyereményeket kívánok! Üdv,Jani!
Utoljára módosítva: bjani55 által: 2022.06.01 09:58