Oldal: 2 / 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (29) összesen

Téma: Jovedelmezo strategiak>

Junior Member
    Sziasztok!

Érdekelne a véleményetek a bankroll management-el kapcsolatban. Mikor kell/érdemes alaptétet változtatni?
    Jelen pillanatban az excel táblám minden nap kiszámolja a lefelé kerekített alaptétet az aktuális bankroll 200-adából. Ez jó út? Nem szükséges bizonyos határig hagynom az eredetit?

Senior Member Zozinho19 avatara
    Gondolkozz szabadon! Azaz, ha jó szériában vagy és a tippjeid ülnek, akkor bátran emelheted az 1 egység értékét. Ha nem vagy biztos a tippjeidben, akkor maradj az eddig megjátszott értéknél! Ha pedig vesztes szériát fogsz ki, akkor akár az egység csökkentését is érdemes fontolóra venni! Ez utóbbi esetben azt tudom ajánlani, hogy tarts egy kis "pihenőt" és utána folytasd, ha úgy érzed, hogy sikerült objektíven tippeket választanod!

Junior Member
    Idézet sarkec eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy kis segitseget kernek. Mennyi az eselye egy olyan martingale rendszernek,amelyben 2 szalat futtatunk es az elso szalon 5szor egymasutan bejon es a masodik szalon 5szor egymasutan elmegy a fogadasunk tobbszor egymasutan?
    Üdv.A martingale a legjobb stratégia,csak sokan nem tudják hogyan kell alkalmazni.Nekem a kedvencem.Amire Te gondolsz,azzal nincs baj,csak a 2 szálat külön-külön bankrollal kell csinálnod,akkor már megéri,ha van tőkéd csinálhatsz 5 szálat isde 1 is bőven elég.

Junior Member
    Idézet Zozinho19 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gondolkozz szabadon! Azaz, ha jó szériában vagy és a tippjeid ülnek, akkor bátran emelheted az 1 egység értékét. Ha nem vagy biztos a tippjeidben, akkor maradj az eddig megjátszott értéknél! Ha pedig vesztes szériát fogsz ki, akkor akár az egység csökkentését is érdemes fontolóra venni! Ez utóbbi esetben azt tudom ajánlani, hogy tarts egy kis "pihenőt" és utána folytasd, ha úgy érzed, hogy sikerült objektíven tippeket választanod!
    Egyáltalán nem értek a sportokhoz, idén még nem néztem végig egyetlen meccset sem, a sportfogadásra kizárólag mint befektetést tekintek, a tippeket úgy vásárolom.
    A kérdésem arra irányult, hogy vajon egy rövidebb nyerőszéria vagy bukószéria után vajon azonnal változtassunk-e az alaptét mértékén a bankroll-változás függvényében, vagy hagyjuk, hogy a folyamat kicsit korrigálja magát.
    Érthetőbben: nyertem mondjuk 10 meccset zsinórban. A bankrollom nőtt mondjuk 20%-kal, így emelem az alaptétet. Viszont nagy számok törvénye alapján a 10 meccs után jön 3-4 bukó, éppen ezért immár a megnövelt alaptéttel fogom veszíteni ezen téteket.

Én azt gondolom, hogy mivel oda-vissza változtatom a téteket, így a folyamat kiegyenlített lesz. De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

Senior Member
    Idézet BigBandi00 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv.A martingale a legjobb stratégia,csak sokan nem tudják hogyan kell alkalmazni.Nekem a kedvencem.Amire Te gondolsz,azzal nincs baj,csak a 2 szálat külön-külön bankrollal kell csinálnod,akkor már megéri,ha van tőkéd csinálhatsz 5 szálat isde 1 is bőven elég.
    Ezt azért kiegészíteném: ha van tőkéd és teljesen hülye vagy csinálhatsz 5 szálat is, de 1 is bőven elég, hogy elba**d a pénzed.
    Egyébként így pár cikk kommentedet olvasva nyilvánvaló, hogy flamelsz és nem is törődnék veled, de azért elég szar dolog másoknak direkt rossz tanácsokat adni.
    Utoljára módosítva: himynameismark által: 2014.10.03 21:45

Junior Member
    Idézet himynameismark eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt azért kiegészíteném: ha van tőkéd és teljesen hülye vagy csinálhatsz 5 szálat is, de 1 is bőven elég, hogy elba**d a pénzed.
    Egyébként így pár cikk kommentedet olvasva nyilvánvaló, hogy flamelsz és nem is törődnék veled, de azért elég szar dolog másoknak direkt rossz tanácsokat adni.
    Miért is írtam rossz tanácsot?Csak mert neked nem jön be a martingale stratégia?Vagy mert a sok analfabéta googlés tipp lopó,annyira nem veszi a fáradtságot,hogy rendesen utána nézzen a stratégiának?Mondván áhh a googléban csak sz.rt írnak a martingélről ezért énis sz.rok rá.Már itt fel is adják,a sok k.rva okos.De ez csak jó Hogyha van tőkéje,akkor miért ne csinálhatná?,persze ha megcsinálta a leckétJobban megéri bármelyik stratégiánál.

Member hahota avatara
    Idézet BigBandi00 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Miért is írtam rossz tanácsot?Csak mert neked nem jön be a martingale stratégia?Vagy mert a sok analfabéta googlés tipp lopó,annyira nem veszi a fáradtságot,hogy rendesen utána nézzen a stratégiának?Mondván áhh a googléban csak sz.rt írnak a martingélről ezért énis sz.rok rá.Már itt fel is adják,a sok k.rva okos.De ez csak jó Hogyha van tőkéje,akkor miért ne csinálhatná?,persze ha megcsinálta a leckétJobban megéri bármelyik stratégiánál.
    Egyébként még igazad is lenne, ha a tőke helyett a végtelen tőke kifejezést használnád. Matematikai értelemben végtelen pénzzel valóban jó a stratégia, de jelentkezzen bátran, akinek végtelen tőkéje van

Senior Member Zozinho19 avatara
    Nos, akkor nincs nehéz dolgod, mivel a saját véleményed nem befolyásol egy-egy tipp értékelésénél! A kérdés az, hogy egy ember tippjeit veszed-e meg vagy egy tippster csoport tippjeid vásárolod? Ha az első eset az igaz, akkor jó az elgondolásod, ugyanis nincs az a tippmester, aki ne szaladna bele hosszabb-rövidebb bukószériába! Ha csoporttól vásárolsz, akkor viszont érdemes emelni az alapegység értékét a növekvő haszonnal párhuzamosan, mivel több ember tippjei hosszútávon kiadnak egy átlag hasznot (feltéve, hogy jó helyről vásárolsz!), ami lehet hogy kicsit lassabb ütemben, de folyamatos bankroll növekedést eredményez.
    "krejdul"-nak
    Utoljára módosítva: Zozinho19 által: 2014.10.05 17:07

Junior Member brummbar avatara
    Hely
    Budapest
    Kicsit régi topic, de nem találtam jobb helyet a kérdésemnek.

Szerintetek mi a különbség a "H vagy D" és a "H+1 hendi" fogadás között? Rendszeresen látok 2-3 százados eltérést a két odds között, de akárhogy is vezetem le, a kettő minden vizsgált kimenetelre ugyanaz.

Junior Member
    Sziasztok!

Csak most ismerkedem a témával, nem értek a sport fogadáshoz, kizárólag tippmesterekre szeretnék támaszkodni. Kérdésem, hogy a kezdő bankrollhoz képest határozzam meg a fél %os téteimet, vagy ahogy nő /vagy csökken a roll akkor az aktuális fél %al rakjam e őket?
    Ill arra gondoltam, h a vezető tippmesterekből mondjuk a top 3at kiválasztom és akkor ezekből amik naponta jönnek folyamatosan pakolom , ez mennyire jó elképzelés ? Csak azért gondoltam erre, mert így sokkal többet is bele lehet tolni mint a példában látott 400 meccs évente. Mennyire valid ez a közel 33%os profit ha minden bankroll managementet betartunk ? További kérdés, hogy az ingyenes tartalmakon felül van e fizetős rész, ahol coaching vagy bármi más fejlődési forma elérhet ő?

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •