Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (29) összesen

Téma: Jovedelmezo strategiak>

Hybrid View

Junior Member

Jovedelmezo strategiak>

Ezt a topicot azert nyitottam,mert az elkovetkezendo napokban szeretnek nagyobb osszeget befektetni a sportfogadasokba,eppen ezert a segitsegeteket kerem, hogy milyen uton is induljak el.

Rengeteget olvastam a Martingale rendszerrol, a Betfair tozsdejen valo manoverekrol,de egyiket sem talaltam igazan meggyozonek. Varom a velemenyeket es a strategiakat. Privatban is irhattok, az anyagi tamogatas nem fog elmaradni!

Junior Member
    Egy kis segitseget kernek. Mennyi az eselye egy olyan martingale rendszernek,amelyben 2 szalat futtatunk es az elso szalon 5szor egymasutan bejon es a masodik szalon 5szor egymasutan elmegy a fogadasunk tobbszor egymasutan?

Junior Member
    Idézet sarkec eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egy kis segitseget kernek. Mennyi az eselye egy olyan martingale rendszernek,amelyben 2 szalat futtatunk es az elso szalon 5szor egymasutan bejon es a masodik szalon 5szor egymasutan elmegy a fogadasunk tobbszor egymasutan?
    Üdv.A martingale a legjobb stratégia,csak sokan nem tudják hogyan kell alkalmazni.Nekem a kedvencem.Amire Te gondolsz,azzal nincs baj,csak a 2 szálat külön-külön bankrollal kell csinálnod,akkor már megéri,ha van tőkéd csinálhatsz 5 szálat isde 1 is bőven elég.

Senior Member
    Idézet BigBandi00 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Üdv.A martingale a legjobb stratégia,csak sokan nem tudják hogyan kell alkalmazni.Nekem a kedvencem.Amire Te gondolsz,azzal nincs baj,csak a 2 szálat külön-külön bankrollal kell csinálnod,akkor már megéri,ha van tőkéd csinálhatsz 5 szálat isde 1 is bőven elég.
    Ezt azért kiegészíteném: ha van tőkéd és teljesen hülye vagy csinálhatsz 5 szálat is, de 1 is bőven elég, hogy elba**d a pénzed.
    Egyébként így pár cikk kommentedet olvasva nyilvánvaló, hogy flamelsz és nem is törődnék veled, de azért elég szar dolog másoknak direkt rossz tanácsokat adni.
    Utoljára módosítva: himynameismark által: 2014.10.03 21:45

Junior Member
    Idézet himynameismark eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt azért kiegészíteném: ha van tőkéd és teljesen hülye vagy csinálhatsz 5 szálat is, de 1 is bőven elég, hogy elba**d a pénzed.
    Egyébként így pár cikk kommentedet olvasva nyilvánvaló, hogy flamelsz és nem is törődnék veled, de azért elég szar dolog másoknak direkt rossz tanácsokat adni.
    Miért is írtam rossz tanácsot?Csak mert neked nem jön be a martingale stratégia?Vagy mert a sok analfabéta googlés tipp lopó,annyira nem veszi a fáradtságot,hogy rendesen utána nézzen a stratégiának?Mondván áhh a googléban csak sz.rt írnak a martingélről ezért énis sz.rok rá.Már itt fel is adják,a sok k.rva okos.De ez csak jó Hogyha van tőkéje,akkor miért ne csinálhatná?,persze ha megcsinálta a leckétJobban megéri bármelyik stratégiánál.

Member hahota avatara
    Idézet BigBandi00 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Miért is írtam rossz tanácsot?Csak mert neked nem jön be a martingale stratégia?Vagy mert a sok analfabéta googlés tipp lopó,annyira nem veszi a fáradtságot,hogy rendesen utána nézzen a stratégiának?Mondván áhh a googléban csak sz.rt írnak a martingélről ezért énis sz.rok rá.Már itt fel is adják,a sok k.rva okos.De ez csak jó Hogyha van tőkéje,akkor miért ne csinálhatná?,persze ha megcsinálta a leckétJobban megéri bármelyik stratégiánál.
    Egyébként még igazad is lenne, ha a tőke helyett a végtelen tőke kifejezést használnád. Matematikai értelemben végtelen pénzzel valóban jó a stratégia, de jelentkezzen bátran, akinek végtelen tőkéje van

Senior Member th3PR0j3ct0r avatara
    Martingale-t felejtsd el amilyen gyorsan csak tudod, legalábbis szerintem. Van pár stratégiai cikk az oldalon, érdemes őket átnyálazni.

Member
    Idézet sarkec eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt a topicot azert nyitottam,mert az elkovetkezendo napokban szeretnek nagyobb osszeget befektetni a sportfogadasokba,eppen ezert a segitsegeteket kerem, hogy milyen uton is induljak el.

Rengeteget olvastam a Martingale rendszerrol, a Betfair tozsdejen valo manoverekrol,de egyiket sem talaltam igazan meggyozonek. Varom a velemenyeket es a strategiakat. Privatban is irhattok, az anyagi tamogatas nem fog elmaradni!
    Ha csak ismerkedsz a dologgal, akkor ne nagyobb összeggel indulj el!
    Vezesd a saját statisztikádat és számolgasd a százalékos profitodat!

A két szál futtatáshoz nem igazán adtál meg adatokat, amiből esélyeket lehetne számolni...
    2-es körüli szorzókra gondoltál?

Az 5-ös sorozat esélye kb. 1:32-höz, ha a kettes szorzó 50%-os valószínűséget takar, de ez inkább 45% körül van, hisz 50%-os valószínűséggel bekövetkező eseményre 1.80 - 1.95 körüli szorzókat kapsz csak, irodától függően.

Junior Member
    Sziasztok,

jelenleg még ismerkedem a sportfogadással és több sötét folt van számomra.

Fogadási stratégiámként az arbitrázs fogadást jelölném meg(nemrég kezdtem foglalkozni a témával). Amennyiben valakinek van pozitív vagy negatív tapasztalata ilyen fogadások terén, az kérem írja le.

Továbbá lenne egy elméleti kérdésem. Sokat hallottam a fogadási limitekről. Gondolom azért hozza ezeket a limiteket a ház, mert ellenük játszol és ha rájönnek, hogy nem hagyományos szerencsevadász vagy, leállítanak. Arról érdeklődnék, hogy mekkorák tapasztalataitok szerint ezek a limitek. Az én szemszögemből akkor van értelme időt és energiát áldozni erre a dologra, ha meghatározott időn belül 2-5 K USD-vel tudok fogadni arbitrázsonként. Létezik olyan, hogy lekorlátoznak pár 100 USD-re a fogadásaim jellege miatt?

Üdv,
    Arkona

Senior Member th3PR0j3ct0r avatara
    Üdv!

Gyorsan felejtsd el. Kevés olyan iroda, illetve bajnokság/sportág van, amire ekkora téttel fogadhatsz, amire meg mégis fogadhatsz, na ott elvétve fogsz arb lehetőséget találni, mivel annyira élesek az oddsok.

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •