Oldal: 1 / 3 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (29) összesen

Téma: Jovedelmezo strategiak>

Junior Member

Jovedelmezo strategiak>

Ezt a topicot azert nyitottam,mert az elkovetkezendo napokban szeretnek nagyobb osszeget befektetni a sportfogadasokba,eppen ezert a segitsegeteket kerem, hogy milyen uton is induljak el.

Rengeteget olvastam a Martingale rendszerrol, a Betfair tozsdejen valo manoverekrol,de egyiket sem talaltam igazan meggyozonek. Varom a velemenyeket es a strategiakat. Privatban is irhattok, az anyagi tamogatas nem fog elmaradni!

Junior Member
    Egy kis segitseget kernek. Mennyi az eselye egy olyan martingale rendszernek,amelyben 2 szalat futtatunk es az elso szalon 5szor egymasutan bejon es a masodik szalon 5szor egymasutan elmegy a fogadasunk tobbszor egymasutan?

Senior Member th3PR0j3ct0r avatara
    Martingale-t felejtsd el amilyen gyorsan csak tudod, legalábbis szerintem. Van pár stratégiai cikk az oldalon, érdemes őket átnyálazni.

Member
    Idézet sarkec eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt a topicot azert nyitottam,mert az elkovetkezendo napokban szeretnek nagyobb osszeget befektetni a sportfogadasokba,eppen ezert a segitsegeteket kerem, hogy milyen uton is induljak el.

Rengeteget olvastam a Martingale rendszerrol, a Betfair tozsdejen valo manoverekrol,de egyiket sem talaltam igazan meggyozonek. Varom a velemenyeket es a strategiakat. Privatban is irhattok, az anyagi tamogatas nem fog elmaradni!
    Ha csak ismerkedsz a dologgal, akkor ne nagyobb összeggel indulj el!
    Vezesd a saját statisztikádat és számolgasd a százalékos profitodat!

A két szál futtatáshoz nem igazán adtál meg adatokat, amiből esélyeket lehetne számolni...
    2-es körüli szorzókra gondoltál?

Az 5-ös sorozat esélye kb. 1:32-höz, ha a kettes szorzó 50%-os valószínűséget takar, de ez inkább 45% körül van, hisz 50%-os valószínűséggel bekövetkező eseményre 1.80 - 1.95 körüli szorzókat kapsz csak, irodától függően.

Junior Member
    Sziasztok,

jelenleg még ismerkedem a sportfogadással és több sötét folt van számomra.

Fogadási stratégiámként az arbitrázs fogadást jelölném meg(nemrég kezdtem foglalkozni a témával). Amennyiben valakinek van pozitív vagy negatív tapasztalata ilyen fogadások terén, az kérem írja le.

Továbbá lenne egy elméleti kérdésem. Sokat hallottam a fogadási limitekről. Gondolom azért hozza ezeket a limiteket a ház, mert ellenük játszol és ha rájönnek, hogy nem hagyományos szerencsevadász vagy, leállítanak. Arról érdeklődnék, hogy mekkorák tapasztalataitok szerint ezek a limitek. Az én szemszögemből akkor van értelme időt és energiát áldozni erre a dologra, ha meghatározott időn belül 2-5 K USD-vel tudok fogadni arbitrázsonként. Létezik olyan, hogy lekorlátoznak pár 100 USD-re a fogadásaim jellege miatt?

Üdv,
    Arkona

Üdv!

Gyorsan felejtsd el. Kevés olyan iroda, illetve bajnokság/sportág van, amire ekkora téttel fogadhatsz, amire meg mégis fogadhatsz, na ott elvétve fogsz arb lehetőséget találni, mivel annyira élesek az oddsok.

Junior Member
    Helló!

Engem az érdekelne, hogy mennyire tükrözi a valós esélyeket a kezdetben megadott odds. Tehát ha pl a Pinnacle egy focimeccsre ilyen oddsokat ad: hazai=2, x=4, vendég=6, akkor az azt jelenti, hogy a hazaiak kb háromszor olyan esélyesek mint a vendégek? Itt most arra az oddsra gondolok, amit legelőször adnak egy meccsre. Azt tudom, hogy utána már befolyásolja, hogy melyik kimenetelre mennyi pénz jött és eszerint változtatnak az oddsokon.
    Szóval lehet jó stratégia az, ha a kezdő oddsokra alapozom az esélyeket, vagy nem?

Szia!

1/2--->50%
    1/4--->25%
    1/6--->16%

Így néznek ki az oddsok alapján az esélyek, vagyis igen, a hazaiak kb 3x nagyobb eséllyel indulnak.

Ha viszont összeadogatod a százalékokat, akkor kiderül, hogy a 91%-os visszatérítés nem az igazi, ennél a neten szinte csak jobbat találsz.

Ez ugye azért érdekes, mert ha ez egy konkrét példa akar lenni, akkor gyorsan irodát kellene váltani.

Kezdő oddsokra alapozni az esélyeket néha jó, néha nem, lehet ez is megérne egy cikket. Minél nagyobb piacról van szó, annál pontosabbak lesznek ezek az oddsok, mivel minden információ rendelkezésre áll mindenki számára, persze csak az, ami az adott pillanatban elérhető. Kisebb bajnokságoknál azonban a nyitó oddsok sokszor hibásak. Éppen azért, mert kevesebb infó elérhető, illetve az irodáknak nem is olyan fontos, hogy pontos oddsokkal dolgozzanak, mivel alapvetően kis forgalmat generál egy-egy ilyen piac, ráadásul a limitek is alacsonyak.

Nagyobb bajnokságokra ráadásul mindig jóval a mérkőzés előtt kikerülnek az oddsok, vagyis ha hétkozben megsérül valaki egy edzésen, és mondjuk fontos játékos, akkor az komoly mértékben változtathatja az oddsokat, esélyeket.

Éppen ezek miatt a záró oddsokat kell figyelembe venni. Ha azokat vered, akkor a nyitó oddsokkal nagyot kaszálhatsz.

Junior Member
    Sziasztok

Nincs tapasztalatom a sportfogadásban. Le tudná írni valaki,hogy a Sure bets taktika pontosan melyik szabályok miatt bukik meg?
    Mert nyílván nem a matekon ,mint mondjuk egy Martingale-szisztéma.

Senior Member Tomihmv avatara
    Szia!

Mivel az irodák többé-kevésbé kommunikálnak egymással, illetve a Surebet fogadásoknak csak akkor van értelme, ha nagy tétben játszol, így nem egyszer fordult már elő, hogy egy-két fogadás után a Surebetelő játékost minden kizárták az adott két irodából. Matematikailag ez a legjövedelmezőbb fogadási típus a sportfogadás világában, ám mivel a bukik is résen vannak, így szinte teljesen esélytelen, hogy ezzel hosszútávon komoly hasznod legyen. Kivéve, ha a Betfairen és a Pinnacle-n játszol, bár a Betfair 6%-os fee-je mellett ott sem éri meg ezzel foglalkozni...

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •