Eredmény: 1 - 2 (2) összesen
Like Tree3Likes
 • 3 Post By Admin

Téma: A hónap elemzője - 2015. október

 1. #1
  Administrator Admin avatara
  Csatlakozott
  2012.05.25
  Hozzászólások
  1.373

  A hónap elemzője - 2015. október

  A hatharom.com októberben is meghirdeti a hónap elemzője versenyt, melynek keretében az adott hónapban a legjobb elemzéseket író fórumozó nyeri a megtisztelő címet, és az azzal járó hatharom.com-os pólót, valamint 100 szabadon felhasználható kreditet a logibet.com-on. A legjobb elemző kilétéről a hatharom.com szerkesztői döntenek minőségi szempontok figyelembevételével. Csak alaposan megindokolt, megfelelően alátámasztott elemzések számítanak a versenybe. Jó elemzést kívánunk mindenkinek!

  Az előző időszak győztesét ebben a fórumtopikban hoztuk nyilvánosságra!

 2. #2
  Administrator Admin avatara
  Csatlakozott
  2012.05.25
  Hozzászólások
  1.373
  A szerkesztőség döntése alapján október elemzője himynameismark lett, akinek ezúton gratulálunk a titulushoz. Himynameismark elsősorban teniszben szállította az elemzéseket és tippeket októberben, de amerikai fociban is jártas. Himynameismark számláján jóváírásra került 100 kredit, melyet a logibet.com-on tud felhasználni, emellett postázunk részére egy hatharom.com-os pólót.

  Ezúton is biztatunk mindenkit, hogy tegyen ajánlást a hónap elemzője címre szerinte érdemes fórumtagunkra, szívesen veszünk bármilyen észrevételt, javaslatot. Emellett továbbra is várjuk a minőségi hozzászólásaitokat, a különféle sporteseményekkel kapcsolatos elemzéseiteket!
  Javi Moreno, Noemail and Zozinho19 like this.

Hozzászólás szabályai

 • Új témákat nem hozhatsz létre
 • Válaszokat nem küldhetsz
 • Fájlokat nem csatolhatsz
 • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
 •