Copa Libertadores, Női,
Rocafuerte (ecuadori) - Cerro Porteno (paraguayi)
Rocafuerte +5@1.90 bet365
3/10
FT: 0-5 tét vissza
Summary - Copa Libertadores Femenina - South America - Results, fixtures, tables and news - Soccerway
Utoljára módosítva: mr.blonde által: 2014.11.10 14:54
Pacers-Jazz
Jazz @ 2.22 (6/10) Pinnacle
Pocsék szezonja van eddig a Pacersnek, de ez nem meglepő, hiszen három klasszis játékosuk is sérült, ráadásul a napokban csatlakozott hozzájuk Hibbert is, Miles játéka pedig kérdéses. A lelkesedés és a hazai pálya kevés lesz. A Jazz igaz, játszott tegnap is, de győztek, így jó szájízzel utaztak Indianába. Mindenki bevethető a vendégeknél, jó kis csapatuk van, jelenleg szinte minden poszton erősebbek. Nem értem a szorzót...
Én is gondolkozom ezen a tippen, de odds-ok mozgása megint nem tetszik... A tippek 70-80%-a érkezik be a UTA-ra, mégis nő az odds-uk. Tegnap a kezdők rengeteget voltak pályán náluk, ami itt a szezon elején még persze nem lehetne gond. Hibbert is játszani fog a Pacers-nél, a UTA idegenben tradícionálisan sokkal gyengébb, mint hazai pályán, szóval nem tudom mitévő legyek egyelőre.
NBAben célzottan gamblerkedek statok alapján. bár jól megy eddig, fenntartásokkal kezelendőami ma nekem ezek alapján tetszik a pelicans@cavs u202 1.925 a 2 csapat eddig játszott 10 meccset összesen 2x ment a total over 202re (cavs-chi overtimeot nem számítom). mindkét csapat 1x-1x a cavs a denver ellen míg a new orleans a dallas ellen (konkrétan 2 pontgyáros csapat).
Nem rossz ötlet, ezzel párhuzamos logika alapján, én egy NOP +6-on gondolkozom. Pelicans legutóbb verte a SAS, a hangulat nagyon jó, a keret jól össze van rakva, és a védekezés is egyben van. A Cavs eddig nagyon rosszul védekezik, és támadásban sincsenek még összeszokva, ami nem is csoda. Szóval szerintem nem lesz ez egy sima meccs nekik. Még egy Anthony Davis lepattanók száma Over 11,5-ön is agyalok. (12,8-at átlagol eddig)![]()
Végül ezeket lockoltam ma éjjelre:
New Orleans Pelicans at Cleveland Cavaliers
Anthony Davis (NOP) lepattanók száma Over 11,5 1,83 bet365 4/10
NOP +6 1,86 bet365 4/10
Atlanta Hawks at New York Knicks
Total Points Over 196 1,83 bet365 4/10
Utoljára módosítva: nagelb által: 2014.11.11 08:27