Akkor tévedtemValakinek valami ötlete hogy mi történt? 0-4 az nagyon durva a Thun még gólt sem lőtt eddig...
Akkor tévedtemValakinek valami ötlete hogy mi történt? 0-4 az nagyon durva a Thun még gólt sem lőtt eddig...
Az első tipp élt kb másfél hetet, amikor Sanchez összeszedett egy sérülést és kihagyott nagyjából egy hónapot. Utána kellett egy kis idő mire összekapta magát, de igazán kiegyensúlyozott teljesítményt sajnos nem tudott hozni. Mivel Stanton idén szinte minden ütéséből hazafut (51 hazafutásnál jár jelenleg és még van hátra kb egy hónap az alapszakaszból, viszonyításképp az elmúlt három évben a jelenlegi mennyiséggel is a legeredményesebb játékos lett volna.), ezért gyakorlatilag egy percig sem volt esély az első tippre.
A második simán jött, augusztus végére meg is lett, még ilyen körülmények között is.
Érdemes lesz figyelni, szerintem ha New Yorkban marad, az elkövetkezendő években még simán begyűjthet egy ilyen címet, az oddsa pedig nem lesz ennél sokkal alacsonyabb.
Szuper
Érdekelne a véleményetek a Hannover- Köln meccsről! Szerintem ez országos 1-es, így nem értem az 1,85-ös szorzót!
Nem értem mit nem értesz, mennyinek kéne lennie?
Pff
A tendenciák nem változtak meg a kapott és rúgott gólok tekintetében, valahogy ez mégsem vigasztal.![]()
Tuchel lesz Bayern következő edzője 1.8 a betV-on. Mivel már egy ideje nem volt német edzője a Bajoroknak, ez valahol törvényszerű is.
Hoeneß verrät Pep neuen Bayern-Trainer - Wird's jetzt Tuchel? - Bundesliga Saison 2017/18 - Bild.de
Ugyan szólnak hírek arról is, hogy Luis Enriguet is megkeresték, de azt gondolom, hogy annyira tán nem bolond még a Bayern vezetősége. :-) Bár Dortmund rajongóként kifejezetten örülnék a spanyolnak :-)
Tuchel brutálisan jó edző. Nagyon nem örülnék neki, ha a Bayern kispadján kötne ki.
Lényeg a lényeg 1.8 ért szerintem ez value. 6/10