Kíváncsi vagyok, mit gondol a nép a Csákvár-Puskás meccsről. Ugye a két csapat között lévő "jó kapcsolat" köztudott, mindkét gárda Mészáros úr kötelékébe tartozik.
A Puskás tegnap sokáig vezetett, ám a 90. percben egyenlített a Csákvár, ami alighanem össze-vissza borította a legtöbb sportfogadó gondolatait. De nem tudom eldönteni, hogy ez most bunda volt-e vagy sem. Az iksz ugye nem rossz a Felcsútnak végül is, hiszen az élen állók közül a Sori és a Balmaz is botlott... De éppen egy 90. perces góllal adott volna egy pontot a Csákvárnak a Puskás? Vagy ez csak így alakult és nem volt semmi megbeszélés? Esetleg szegény gólszerzőnek nem szóltak a forgatókönyvről?
Érdekes dolgok ezek, de alapvetően már annak baromi rossz üzenete van szerintem, hogy az ilyeneken el kell egyáltalán gondolkozni.
Nem láttam a meccset, de a tabellára nézve, mindkét csapatnak kellett a pont.
Friss információ a Wil ügyében:
Egy Április 7-ei hír szerint a Wil pénzügyi problémái megoldódni látszanak, viszont az eddigi gondok miatt valószínűleg pontokat vonnak majd le tőlük. Egy ilyen jó hír után kaptak ki a hétvégén 1-4-re.
A csapat formája pocsék, egyedül a legutolsó Winterthurral tudtak egy X-et játszani.
Szombaton a 3. helyezett Servette látogat hozzájuk, a szorzók még nem jöttek ki, de úgy gondolom, hogy 2,00-2,50 körül vállalható lenne a Servette győzelme, alatta nem biztos, hogy megéri a kockázatot.
Düsseldorf - Aue meccsen az X 2.75-ről 1.70-re esett le. Az egy ponttal mindkét csapat a többi eredménytől függetlenül kiharcolja a bennmaradást. Decemberben toltak egy jó 0-0-t.