Oldal: 2 / 6 ElsőElső 1234 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (52) összesen
Like Tree18Likes

Téma: Légy résen, friss fogadási infók egy helyen! - 2016. május-június

Senior Member Tomihmv avatara
    A Tippmixpro-n még mindig jobban megéri fogadni, mint Tippmixen, max. 2-es kötés van, illetve az oddsok is jobbak általában. Azonban, aki szerint a Veszprém megnyeri a férfi kézilabda-bajnokságot, és a Szeged elleni hazai meccsét megnyeri, annak érdemes Tippmixen fogadni most, mert ott a két eseményt egyben is fel lehet adni (igaz, kell hozzá keresni egy harmadik mérkőzést), míg Tippmixpro-n nem. 1,51-es odds ez így perpillanat.
    Andersson04 likes this.

Eredmenyek.com annyival újított be, hogy, ha a mérkőzés kezdete előtt kattintasz a találkozóra, akkor kiírja a hiányzó játékosokat, illetve azt, hogy miért hiányzik az adott játékos.

Member
    Idézet Tomihmv eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    A Tippmixpro-n még mindig jobban megéri fogadni, mint Tippmixen, max. 2-es kötés van, illetve az oddsok is jobbak általában. Azonban, aki szerint a Veszprém megnyeri a férfi kézilabda-bajnokságot, és a Szeged elleni hazai meccsét megnyeri, annak érdemes Tippmixen fogadni most, mert ott a két eseményt egyben is fel lehet adni (igaz, kell hozzá keresni egy harmadik mérkőzést), míg Tippmixpro-n nem. 1,51-es odds ez így perpillanat.
    Nem kell keresni hozzá harmadik mérkőzést, a Veszprém - Szeged kézilabda mérkőzésnél nincs erre vonatkozó korlátozás.

Szerk.: Nem engedték megfogadni a fenti kombinációt Tippmixen sem.
    Utoljára módosítva: Tschaba által: 2016.05.10 20:22
    Andersson04 likes this.

LDL
    LDL nem elérhető
    Member
    Sajnos nem lehet feladni egyben a két eseményt. Nemrég voltam egy lottózóban, és nem engedte a rendszerük kettős kötésben. Tomi, neked sikerült?

Idézet LDL eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sajnos nem lehet feladni egyben a két eseményt. Nemrég voltam egy lottózóban, és nem engedte a rendszerük kettős kötésben. Tomi, neked sikerült?
    Nem adtam fel, mert nem jártam ma lottózóban, holnapra terveztem, de akkor így felesleges menni. Pedig onnan gondoltam, hogy fel lehet adni, hogy ha kiválasztom azt az opciót, hogy megjátszom a lottózóban, akkor generál kódot, méghozzá úgy, hogy egyenesbe, mindenféle kombináció nélkül (még most is). Már pedig, ha kötéstiltás van, vagy nincs elég meccs a szelvényen, vagy egyéb, akkor egyszerűen nem generál kódot a rendszer, mert csak olyanra generál, amit ténylegesen fel is lehet adni. Tippmixpro-n odarakta a kis felkiáltó jelet, hogy ezt a két eseményt nem lehet megjátszani kötésben, míg erre nem dobott ki hibát (ahogy előbb is említettem még most sem).
    Mindenesetre, ha fennáll ez a helyzet reggel is, akkor én megpróbálkozok egy kódos feladással, hátha.
    Tschaba, igazad van, nem kell harmadik meccs hozzá.

LDL
    LDL nem elérhető
    Member
    Én is így csináltam, csak a kódot mondtam be, aztán már fizetni is akartam. Ekkor mondta a hölgy, hogy nem engedi feladni a rendszer ezt a kombinációt.

Senior Member
    Gyönygyös-Cegléd mai kézimeccsen a döntetlen oddsa érdekes mozgásban... B365-ön 8@-ról 2.75@-ig zuhant mielőtt kivették. Tippmixprón jelenleg 8.8@, de 2-es kötés minimum van rá és jelenleg nekem nem enged rá fogadni, mindig hibát ír ki, akármilyen meccsel próbálom megtenni kötésben. Tippmixen talán megéri megpróbálni 3-as kötésssel, hátha ott még fogadható. Kíváncsi leszek...

Update: Majdnem mindenhonnan kivették a kínálatból, a tippmixpron és a tippmixen sincs már fent...
    Reggel tippmixpron kettes kötésben végül meg tudtam tenni.
    Utoljára módosítva: hatvanharom.hu által: 2016.05.11 13:43
    mr.blonde and Andersson04 like this.

Member
    Un1beten jelenleg is fogadható a Cegléd +1.5 hendikep opció 1.73 szorzón. 5/10 téttel meg is fogadtam, remélem az új edzővel (vagy egy kis bundával) legalább egy döntetlen kiharcolnak a ceglédiek.

Szerk.: végeredmény 28-29 (14-14)
    Utoljára módosítva: Tschaba által: 2016.05.11 19:59 Oka: végeredmény
    LDL likes this.

Idézet LDL eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is így csináltam, csak a kódot mondtam be, aztán már fizetni is akartam. Ekkor mondta a hölgy, hogy nem engedi feladni a rendszer ezt a kombinációt.
    Én is megcsináltam, nekem sem engedte, a szemetek. DD

Junior Member
    Nincs valami jó tipptek?

Oldal: 2 / 6 ElsőElső 1234 ... UtolsóUtolsó

Hozzászólás szabályai

• Új témákat nem hozhatsz létre
  • Válaszokat nem küldhetsz
  • Fájlokat nem csatolhatsz
  • A hozzászólásaidat nem módosíthatod
  •